2777
2789
عنوان

نماز با کاشت ناخون

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 54 پست
بر چه اساسی اینو میگی

چون دورم درویش خدا پرست زیاد هست

خیلی هم انسان های پاک و خوبی اند

خیلی هاشون ک خانم اند کاشت دارن نماز 

هم میخونن

و جالبه خود شیخشون (ثابت علیشاه) هم 

نظرش همینه 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
چون دورم درویش خدا پرست زیاد هستخیلی هم انسان های پاک و خوبی اندخیلی هاشون ک خانم اند کاشت دارن نماز ...

قوانین اسلام رو درویش ها تعیین نمیکنن 

یا یه دینی رو قبول کنید یا نکنید ، یعنی چی که نصف نیمه فقط از چیزای خوشایندتون استفاده میکنید

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوانین اسلام رو درویش ها تعیین نمیکنن یا یه دینی رو قبول کنید یا نکنید ، یعنی چی که نصف نیمه فقط از ...

لابد قبول دارم ک حرف میزنم ازشون

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
چه حرفیه اخه عزیزمخدا خودش صراحتا تو قران میگه ان الذین آمنوا و "عملوالصالحات"یعنی فقط دل پاک کافی ن ...

اینش دیگه به خودم و خدا مربوطه نه شما عزیزم شما به فکر اعمال خودت باش من خودم قرانو خوندم دلم بخواد عمل میکنم.

اینش دیگه به خودم و خدا مربوطه نه شما عزیزم شما به فکر اعمال خودت باش من خودم قرانو خوندم دلم بخواد ...

میدونم عزیزم

من راجب شخص شما نظر ندادم

شما خودتون راجب بقیه فتوا دادین

منم اصلاحش کردم

لطفا پستامو لایک نکنید🌸
من راجب کسی فتوا ندادم نشونم بدین

همون پیامی که بار اول روش  ریپلای کردم کاملا مشخصه

بزارین طرف عشق کنه و ....

قطعا خدا خیلی مهربونه

ولی از  قبل این که رحمن باشه، اکبره

به خاطر همینم هست که میگیم الله اکبر، نمیگیم الله الرحمن

عشق کردن با خدا و احترام به دستوراتش دو تا مقوله کاملا جدان و هر کدوم جای خودشونو دارن

رحمانیت خدا نباید باعث بشه نسبت به انجام یه سری واجباتش کوتاهی کنیم

لطفا پستامو لایک نکنید🌸
همون پیامی که بار اول روش ریپلای کردم کاملا مشخصهبزارین طرف عشق کنه و ....قطعا خدا خیلی مهربونهولی ...

امشب یه جا یچیزی خوندم واقعا ته قلبم غمو احساس کردم

نوشته بود میگذره از گناهامون اون که گذشت از آرزوهامون!💔

چون دورم درویش خدا پرست زیاد هستخیلی هم انسان های پاک و خوبی اندخیلی هاشون ک خانم اند کاشت دارن نماز ...

خیلی گناه بزرگیه کسی که ناخن کاشت داره علاوه بر بدون وضو بودن کلن غسل حیض جنابت و ...به گردنش هست تمام مراجع تقلید هم بر این نظر یکسانن که موقع غسل نباید سر سوزنی از بدن پوشیده باشد .فکرش را بکن با بدن نجس بخوان نماز بخونم و پیشگاه خدا حاضر بشن .اگه واقعا میخان نماز بخونم و دستور خدا را انجام بدن پس از هوس دلشون بگذرن و ناخنشون را ریمو کنم .دو تا محبوب تو یه قلب جا نمیشه ...یا خاست خدا یا خواست خودشون که کاشت ناخنه