2777
2789
عنوان

بیاید بگم از نامزدم شما ها قضاوت‌کنید 😁❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 112 پست
فدات بشممممتو جی کردی در اخرعقدتون کیه؟؟

نشی که

اذر ماه

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

من که حاضرم خودم خرج پسره رو بدم ولی تو زندگیم باشه😂

اما خب برای شروع یه زندگی خوب عشق و علاقه مهم تره و اگر حمایت کنی نامزدت رو قطعا پیشرفت میکنید و یه زندگی خوب میسازید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه سال کار میکنه و ۴۰۰تا ۴۵۰ میلیون پس انداز کرده !!!

احیانا ایشون هیچ خرجی ندارک یعنی چطور توی ۳سال با حقوق ۱۰ تومن اینقد جمع کرده

احتمال حقوق بالای۲۰ تومن داره وگرنه با ۱۰ تومن ادم فقط اکسیژن بخوره انقد نمیتونه در بیاره

اگه ادم مادی گرایی نیستی و میتونی یک زندگی معمولی داشته باشه باهاش خوشبخت میشی ولی اگه دوست داری زند ...

خیلی درست گعتی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

تودوران دانشجویی میخای ازدواج کنی یا بعد اینکه درست تموم شد؟؟

نظرم بعدشه 

ولی خب طرف  رابطم خییلی گیر داده ک زودتر ک من زیر بارش نمیرن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اره بعدا دیدم تاپیک تعطبل شد خب غذا رو درست کردی؟خوب شد؟😂من جای شما ذوق داشتم تو اون تاپیک هم گفتم ...

اییی قدبوووونت برممم😍😍😍🥰🥰

اره بردم‌براش ، بعد ک خورد و ایتا گفت چقد خوشمره بوده ، این اولین دست پختت بود   خیلی دوست داشتم خیلی عالی بود و کلی دیگ😂😂😂😂

بعد فرداش زنگ‌زده بود میگفت یه چیزی بت بگم   گفتم بگو  ، میگفت حس میکنم بیشتر عاشقت شدم🤣🤣🤣منم با حالت مسخره گفتم خب خداروشکر پس دعایی ک ریخته بودم تو غذا جواب داد🤣🤣🤣

نشی کهاذر ماه

واییی بسلامتیییی

حالا باهاش بیرون‌و اینا میری

خوب هرج میکنه

واییی بسلامتییییحالا باهاش بیرون‌و اینا میریخوب هرج میکنه

مرسی آره خوب خرج میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

من که حاضرم خودم خرج پسره رو بدم ولی تو زندگیم باشه😂اما خب برای شروع یه زندگی خوب عشق و علاقه مهم ت ...

😂😂😂😂عزیزممممم

اره قطعا همش باهم‌مهمه

سه سال کار میکنه و ۴۰۰تا ۴۵۰ میلیون پس انداز کرده !!!احیانا ایشون هیچ خرجی ندارک یعنی چطور توی ۳سال ...

نه ، اون پس انداز هم‌ماشین هست و اینکه طلا خریده بود و سود کرده بود

الانم باز نزدیک ۷ تومن قسط داره ک وام‌گرفته بود طلا خریده بود

خب خداروشکربگو ببینم دوسش داری😁

نه ندارم😢😢😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810