2777
2789
عنوان

بیاید بگم از نامزدم شما ها قضاوت‌کنید 😁❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 112 پست
اره واقعا اون خونه میشه پشتوانه یه عمرم

عقل الانم بود تالار نمی گرفتم میان میخورن میرقصن چس تومنم ته پاکت میذارن خرج میوه شیرینی وصندلیشونم نمیشه همونو میدم یه چیز بهتر مثل طلا یا چیز ارزشمند دیگه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

معلومه عرضه و جنم کار داره همینش مهمه 

شوهر منم اوایل همین بود از خیلی چیزا گذشتم خیلی جاها کوتاه اومدم قناعت کردم تا الان که وضعمون بهتر شده . ببین میتونی زندگی سخت و پر چالش رو تحمل کنی؟ اگه آره که بسم الله 

خودتم که میگی دانشجو حسابداری هستی پس در آینده میتونی شاغل بشی کارتون آسون تره 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من الان رو خودت باید تمرکز کنی دوست عزیز چون این اقا همونطور کع برای شما حامیه باید برای مادروخواهرشم باشه.. بیین توان اینو داری که ی وقتی از ی چیزی بزنی تا خواهرهمسرت سختی نکشه یا مثلا مادرهمسرت تنها نمونه فلان مسافرت رو نرین؟همچی ب حوصله خودت برمیگرده وگرنه کع پارتنرت تکلیفش مشخصع...با دل تصمیم نگیر بنظرم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بنظرم غلطه۳سال عمر هر دو طرف بره

یاالان ازدواج کنید یا برید هر کدوم پی زندگیتون ۳سال بعد اگر خواستید ازدواج کنید

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بله کاملا درستههمش‌میگم ک این بهرحال برا من هست و همونقدر هم برا مادرشهولی خب میدونی من بابامم یه وض ...

آفرین 

معلومه خودتم دختر خانم و فهمیده ای هستی

ایشاالله هرچی خیره پیش بیاد

اگه دوست داره دلتو بسپار به خدا پول هست عشق کمیابهخودت قضاوت کن....... چند تا کاغذ بی ارزش مهم ترن ی ...

درسته

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بنظرم غلطه۳سال عمر هر دو طرف برهیاالان ازدواج کنید یا برید هر کدوم پی زندگیتون ۳سال بعد اگر خواستید ...

خب اخه منم نمیخام کلا ازدواج کنم تا ۳ سال دیگ

برا چینه به این زودی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

آفرین معلومه خودتم دختر خانم و فهمیده ای هستیایشاالله هرچی خیره پیش بیاد

فدات شم ممنونن

بنظر من الان رو خودت باید تمرکز کنی دوست عزیز چون این اقا همونطور کع برای شما حامیه باید برای مادروخ ...

ازین لحاظ مشکل ندارم

ازینکه مثلا مسافرت بریم مادرش بیاد یا بریم جایی مادرش هم بیاد

واقعا از همین الان‌مشکلی ندارم چون تو این شرایط بزرگ شدم و خودمم براش هیچ مسئله ایی نیست

عقل الانم بود تالار نمی گرفتم میان میخورن میرقصن چس تومنم ته پاکت میذارن خرج میوه شیرینی وصندلیشونم ...

ولی من‌میگم فقط یبار جشن بگیریم

چون‌حیلی مشتاقم

معلومه عرضه و جنم کار داره همینش مهمه شوهر منم اوایل همین بود از خیلی چیزا گذشتم خیلی جاها کوتاه اوم ...

مچکرم از نظرت 

ولی من‌میگم فقط یبار جشن بگیریمچون‌حیلی مشتاقم

یهجشن باتعداد نفرات کم بگیر زیاد خرج نکن واسه این جماعت میفهمم چی میگی 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ازین لحاظ مشکل ندارمازینکه مثلا مسافرت بریم مادرش بیاد یا بریم جایی مادرش هم بیادواقعا از همین الان‌ ...

خب پس ب حرف دلت گوش کن..پایدار باشین♥️

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
یهجشن باتعداد نفرات کم بگیر زیاد خرج نکن واسه این جماعت میفهمم چی میگی

قبول دارگ

2810