2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست
خب میخواد طلاقت بده یا نه؟ بعضیا مهرو میدن ولی اذیت میکنن طلاق نمیدنا اگه نداد خودت برگرد برو موی دم ...

حیلی اصرار کرد و واسطه فرستاد بابام گفت نهریشو بده بیا خونه بگیر ببرشون   نمیدونم ولی الان مهریه رو داد ک زندگی کنه یا داد ک طلاق بده  بابام خیلی اذیت میکنه ولی خب خیلی منطقیه حرفش  شوهرمم خیلیییی عیاشه و بی مسئولیت نمیشه روی برگشت حساب کرد بابام گفت مهریشو بده ب عنوان پشتوانه ک اگه ب سرت زد باز اوارهشون کنی بتونن ازپس یه خونه بربیان  شاید ما مردیم اینا باید برن توکوچه بمونن ؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

اره قلبم از صب انقد تیرمیکشه من مشکل قلبی گرفتم سرخیانت شوهرم اصلا نباید استرس و شک بم وارد شه چن ...

عزیزم باز خوبه راضی شده همون مهریه رو بده شوهر خواهرم  وضع مالی خوبی داره توکار ساخت و ساز هست چندین بار خیانت کرده تمام اموالش رو برای اینکه خواهر نتونه مهریه بگیره چندین ساله به صورت قولنامه انجام داده وکیل داره بهش راه کار میده که چکار کنه که چیزی به نامش ثبت نشه بدترین و زشت ترین مردی هست که دیدم انقدر بد ذاته دوباره آخرین خبانتس رو شده به خواهرم گفته اینقدر این کار رو انجام میدم تا تو از غصه دق کنی وبمیری یک هزاری هم بهت نمی‌دم گفته اگر  میخوای همینجوری با لب خندون برگرد خونت اینقدر این آدم بیشرفه واقعا گاهی فکر میکنم چطور قراره اون دنیا جواب پس بده که ذره ای از غم دل خواهرم کم بشه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باز خوبه راضی شده همون مهریه رو بده شوهر خواهرم وضع مالی خوبی داره توکار ساخت و ساز هست چندین ...

ازخدا بی خبر ک میگن  اینه   .....

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

عزیزم باز خوبه راضی شده همون مهریه رو بده شوهر خواهرم وضع مالی خوبی داره توکار ساخت و ساز هست چندین ...

من احساس میکنم اینا همه مصلحت خداست ... خیلی زندگی پیجیده ای دارم  درست زمانی ک باید رای مهریه میومد قاضی پرونده یه هفته نبودش بعدش ک اومد پروندم و اصلا پیدانمیکردن  بعدش اون شکایت تمکین کرد  یدفعه اومدن گفتن روزی ک ما جلسه داشتیم دادگاه صلح جدید دارن میزنن و پرونده خیلی عقب میفته بعدش درست روز دادگاه گفتن قاضی امروز نیومده .. 

هی کارامون بی دلیل عقب میفته  حتما ب خواست خداست  ...بچه روبرده میرم بیارم همه میگن نیار و بزار بمونه و خانم اونجا گفت فعلا برو بعد بیا واست مینویسم .. بی دلیل رفته سرازخود مهریه پرداخت کرده خیلی پیچیده اس

حرف باباتو گوش کن ...

ولی میگید ک زندگی ای ک توش مهریه پرداخت بشه دیگه زندگی نمیشه

ازخدا بی خبر ک میگن اینه .....

بعضی وقت ها به عدالت خدا شک میکنم اما باز میگم کار خدا مثل ما آدمها نیست هر چیزی  به وقتش خدا می‌ذاره اینقدر تو گناه و کثافت غرق بشه که دیگه راه نجاتی براش نباشه 

عزیزم حتمااا بقبه مهریه رو هم حالا همون هفت ماهی ی بارم میده بگیراگه هم برگشتی ب بهونه بچه ها هی پول ...

😕😕😕 اگه بده 

مهریه ات چقد بود کلا؟ چقد قرار هست پرداخت کنه؟

۵۰ سکه  هفت ماهی یه سکه 

۱۰ مثقال طلا ک هرسه ماه یه مثقال باید بده 

۱۰۰پول نقد ک هرماه ۴تومن باید بده و  ۵۰تومنش ک الان داده پیش قسط 

سه دانگ خونه ک قاضی ردش کرد 

ولی میگید ک زندگی ای ک توش مهریه پرداخت بشه دیگه زندگی نمیشه

ولی عزیزم پدرتون راست میگه مهریه بگیر چون فردا به پشتوانه نیاز داری این حال  امروزت احساسی هست ولی پدرتون منطقی و عقلانی اگر حکم توقیف داری حتما بگیر دیگه روزهای خوب و خوش جوانیتون و سلامتی تون برنمیگرده

۵۰ سکه هفت ماهی یه سکه ۱۰ مثقال طلا ک هرسه ماه یه مثقال باید بده ۱۰۰پول نقد ک هرماه ۴تومن باید بده ...

اگه درست گفته باشم 😁  دقیق یادم نیست اعداد و 

2810