2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست
یعنی جدا نمیخای بشی ولی مهریه تو بگیری ؟؟دیگه مگه اون زندگی ؛زندگی میشه که ۱درصد هم بخاین آشتی کنین

چیکارکنم پس  بچه هامو 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کمه که طلا بگیر اگه زیاده که یه چیز بهتر بگیر

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

همش دلم میخواد برم بهش بدم پول زحمت و عرقی ک میریره ولی یادم میاد ب هرزه ها چقد پول میداد یادم می ...

عزیزم انشاالله به آرامش برسید دعا کن ذکر بگو خدا قلبت رو آروم کنه واقعا بعضی چیزا نه درست میشه ونه برمیگرده

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
۵۰ پیش قسط

ایشالا هرچی صلاحتونه پیش بیاد عزیزم

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

شغلش چیع؟

هزارتا درامد داره  ازاد  هوش اقتصادی فوق العاده ای داره حیف ک خودش و انداخت تو چاه عمیق  وگرنه خیلی ادم موفقی میتونست باشه 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

چیکارکنم پس بچه هامو

بچه ها نیاز به آرامش دارن که کنار یه پدر و مادر عاشق هم زندگی کنن در غیر این صورت میتونید مثل تموم پدر و مادر هایی که جدا شدن و دارن بچه هارو بزرگ میکنن زندگی کنید دیگه.

داری میگی بار ها بهت خیانت شده رفتی مهریه تو بگیری بعد به این ازدواج پایان نمی‌دی ؟؟؟

همین الان هم این زندگی از هم پاشیده 

برگرد اشکال نداره برگردی مطمعن باش خوب میشه رفتارش

فک نکنم چون اومد قسط مهریه رو داد وبچه رو برد 

یه چیزی بگم اصلا با حرفی که میگه« مهریه حق قانونی و شرعیه موافق نیستم.»..گاهی بعضی چیزا حق قانونی و شرعی هست اما انسانی نیست ...مثل یکی از اقوام ما که با زبون بازی و غصه خوردن و مظلوم نمایی پدر و مادر سالخوردشو راضی کرده بود یواشکی مقداری از اموالشونو به نامش کنند...خب آدم وقتی نگاه می‌کنه هم قانونیه هم شرعی...اما نامردیه...خواهر برادرا همه ناراحت بودن...میگفتن به نام مامانمون میشد به نام خواهر مجردمون میشد ناراحت نمیشدیم...ولی چرا یهو بدون هیچ زحمتی باید یه پول زیاد برسه به پسره!!

مهریه هم همینطور ...آدم باید خودش منصف باشه شرایط رو بسنجه

فک نکنم چون اومد قسط مهریه رو داد وبچه رو برد

خب میخواد طلاقت بده یا نه؟ بعضیا مهرو میدن ولی اذیت میکنن طلاق نمیدنا اگه نداد خودت برگرد برو موی دماغش شو بگو طلاق نمیدی منم اوندم پیش بچه هام

2810