2777
2789
عنوان

با همچین مادر شوهری چجوری باید برخورد کرد 😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 62 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عروسی که از الان این کارارو میکنه اصلا ادم نرمالی نیست شما اصلا لازم نیست کاری کنی فقط صبر کنو تماشا ...

انشالله ک‌ همینجوری بشه دل منم خنک شه

خدا بداند کافیست❤️

من هر وقت مادر شوهرم از جاریم تعریف میکنه که مثلا منم به خودم بیام کاراشوبکنم منم دوتا تعریف دیگه میزارم روش میگم آره واقعا زن  خوبیه عالیه ...دیگه ساکت میشه چون تعریفش از اون بنده خدا هم دلی نیست لجش میگیره منم تعریفشو میکنم

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
هر روز آخه بیشتر و بیشتر میشه اینکاراش یا مثلا میاد میگه اره پسر فلانی برا مامانش طلا خرید نمدونم فل ...

بگو آره من کردم بزار بیشتر بسوزه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
این بماند ک اوایل چقد.ب من بی احترامی کردن چ خودش چ دختر بزرگش الان ما با خواهر شوهر بزرگم قطع ارتبا ...

زیاد افتخار نکن ب این موضوع کسی ک همخون خودشو ب خاطر تو میذارع کنار خیلی راحت فردا روزی هم تو رو میذارع کنار ب خاطر یکی دیگه

بنظرم تو زندگی هوای شوهرو داشته باشی جوری بشه ک اون واست بمیره دیگ مهم نیس کی چی میگه پشت سرت حتی عز ...

دقیقا شوهر منم همینه بارها بخاطر من با مادر و پدرش دعوا کرده بخاطر همین اونا سوختن و نمیخان دست از سر من بردارن 

خدا بداند کافیست❤️
توام هربار که از بقیه عروسا تعریف می‌کنه بگو آفرین بهش واقعا عجب عروس خوبی هی الکی از اون عروس تعریف ...

من اصلا باهاشون حرف نمیزنم نیکبت این حرفا رو ب شوهرم میزنه

خدا بداند کافیست❤️
2810