2777
2789
عنوان

با همچین مادر شوهری چجوری باید برخورد کرد 😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 62 پست
زیاد افتخار نکن ب این موضوع کسی ک همخون خودشو ب خاطر تو میذارع کنار خیلی راحت فردا روزی هم تو رو میذ ...

نخیر عزیزم من دوس دخترش نیستم ک بخواد منو بزاره کنار و شوهرمم میشنایم عقیده شوهر من اینه ک تا فقط زن و شوهرن که تا آخر کنار هم میمونن تو هر حالتی پس قدرمو میدونه و قدرشو میدونم 

شما از زندگی ما چیزی نمیدونی قضاوتم نکن

خدا بداند کافیست❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نخیر عزیزم من دوس دخترش نیستم ک بخواد منو بزاره کنار و شوهرمم میشنایم عقیده شوهر من اینه ک تا فقط زن ...

اها فقط دوست دخترا کنار گذاشته میشن؟؟؟قضاوت نکردم شخص شما یا شوهرت رو این ی قانون و اصل انشاالله ک ابنجوری نباشه و من اشتباه کرده باشم 

افرین چرچیل

😂😂😂 خواهش میشه

الان سالهاست از من کشیده بیرون 😂😂😂😂

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

هر کاریم بکنی مادر از پسرش دس ور نمیداره و همیشه فتنه رو میندازه مثل مال من که دعوا راه میندازه بعد زنگ میزنه به شوهرم میگه چرا عروس بهم زنگ نمیرنه فضولیاش کامل شه جالبه زنگم میزنی فقط خبر میگیره هیجی خبر نمیده فقط میگه سلامتی سلامتی منم با خواهرشوهر کوجیکم که بی احترامی کرد بهم قطع ارتباطم البته اون خودشو به زور به شوهرم میچسبونه پرروتر از این حرفاس

هر کاریم بکنی مادر از پسرش دس ور نمیداره و همیشه فتنه رو میندازه مثل مال من که دعوا راه میندازه بعد ...

وای از دست این خونواده شوهررررر 

دقیقا منم موقعی بهشون زنگ میزنم احوالشونو بگیرم همینجورین فقط سلام خوبی چخبر خدافظ در همین حد 

خدا بداند کافیست❤️
وای از دست این خونواده شوهررررر دقیقا منم موقعی بهشون زنگ میزنم احوالشونو بگیرم همینجورین فقط سلام خ ...

دقیقا مخصوصا خواهرشوهر مجرد چهل سال به بالا اگه داشته باشی که خودشو نخود هر آشی کنه...

دقیقا مخصوصا خواهرشوهر مجرد چهل سال به بالا اگه داشته باشی که خودشو نخود هر آشی کنه...

خداروشکر ندارم یدونه یدونه اش ۲۱ سالشه ک ازدواج کرده باهاشون قطع ارتباطیم دوتا دگه هم هنوز کوچیکن

خدا بداند کافیست❤️
2810