2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس یعنی هیچی نگم از دست مامانت دربیار؟

از بعضی چیزا باید چشم بپوشی تا ب چیزای دیگه برسی 

اون طلا جلو چشمه تو دستش مگه میتونه بگه گم شد میگم وقتی پول لازم داشته باشه مجبوره ازش بگیره 

خونه دارین برا زندگی؟

من همسرم نظامیه به هیچ وجه کیفیت و قیمت اتکا رو قبول ندارمگناه داره بابات

پس دوستش قولش زده؟

پی چرا میگن کارت مزایای سپاه

ایشون معرفی نامه دادن نامزدم از اونحا خرید کنه

این کارو نکن 

با خانواده ت برو یا همون ۱۰۰ میلیون پدرت خرید کن 

ببین من تمااااااااااام جهیزیه رو نقد خریدم و با شوهرم رفتم خرید 

الان مثلا من تلویزیون خریدم و خانواده م نمی‌دونن

بعد دعوامون شده بود شوهرم بهم گفت تو واسه من چکار کردی که انتظار داری روز دختر کادو گیرت بیاد 

نکن، ازت خواهش میکنم 

ن اعتماد دارم بهش.وامی ک دوستش داده بهش با اون وام قراره جهیزیه دوتامونو بخریم.وام ازدواج رو میگه پس ...

بله.اتکا هم گرون میده هم درصد میره روش هم جنسش خیلی خیلی بی کیفیته

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم
از بعضی چیزا باید چشم بپوشی تا ب چیزای دیگه برسی اون طلا جلو چشمه تو دستش مگه میتونه بگه گم شد میگم ...

ججلو چشمه همش طلاهاشو جوری تکون میده انگاری ب من نشون میده من خیلی مهربونم خیلییی از این ب بعد میدونم چجوری رفتارکنم دیگه محلشون نمیدم

ن قراره اجاره کنه

پس دوستش قولش زده؟پی چرا میگن کارت مزایای سپاهایشون معرفی نامه دادن نامزدم از اونحا خرید کنه

گولش نزده 

پیشنهاد داده دیگه بنده خدا

ببین اتکا برا کسی خوبه که پول نقد دستش نیست و مجبوری میره اقساطی میخره 

جنساش بنجل نیست ولی نسبت به کیفیت قیمت بالایی دارن

بابا تو به اون چکار داری ،که دست مامانشه یاچی؟ شما تکلیف مال خودتو روشن کن،نکنه واقعا میخای شر به پا کنی تو دختر ،من میگم آروم منطقی مثل خودش که قانعت کرد باش تومیخای طلا ازدست مادرش دربیاری ،اصلا شاید مادرش میخای طی مدتی که عقدین کم کم پولشو بده پسرش ،شما به حساب وکتاب اونا چکار داری،تو بگو پدرم ناراضی من پول خودمو میخام ،تمام

ببخشید ولی خیلی نادان هستی قشنگ شوهرت سوارت شده میره با پول تو برا مادرش طلا میخره حتی به تو اعتماد نداره طلا رو بخره بندازه دست تو برا سرمایه اون وقت تو پول بابای بیچارتو ورداشتی دادی به اون بعد میخوای بری قسطی بخری میدونستی وسیله قسطی چقدر میاد روش؟؟؟ من نمیدونم تویی که عقلت به این چیزا نمیرسه و انقدر ساده ای چرا ازدواج کردی  

اصلا به این رفتار شوهرت خوشبین نیستم و انقدر ساده بودن یه دختر افتضاحه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
ااره خب میگه جهیزیه ماهیه تومن میشه قسط وام هم ماهی ۳ تومن

ولی ۴۰۰ میلیون پنج سال، قسطش ماهی ۱ تومن نمیشه که .. الان اگر شما ۱۰۰ میلیون جهاز برداری از اتکا قسطش با پدرتونه یا نامزدتون ؟ چون اگر درست یادم باشه گفتید قسط این ۱۰۰ رو هم نامزدتون قراره بده

شما ۱۰۰ طلا هم برات گرفتن سود کردی .. طلاهای دست مادرشوهرتم موقع ازدواج باید بدن به شما 

دیگه اون به تو اعتماد نداره طلا رو بخره بندازه دست تو اونوقت تو پول باباتو دادی به اون

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
بابام صد بار گفت باهم میریم نمیخواد باهاش بر گفتم اونجا ارزونه میگن شهر ما گرونه و..حتی ب نامزدم گفت ...

حالا آخر ۱۰۰ میلیونو دادی ب شوهرت یا هنوز ندادی

برو خودت بگیر هزار بار

هم چند جا میتونی بری تنوع بالاس هم فاکتور ب نامته

از من ب تو نصیحت حرف باباتو گوش کن.بد نیس ب فکر شوهرتو آینده زندگیت باشیا ولی اونم میتونست بره طلا از جای دیگ ک سایز شما دارن بگیره یا اصلا سکه بگیره چرا النگو ک مزد ساخت داره

در مورد طلا اصلا بهش حرفشو نزن دیگ.ولی جهازتو خودت بگیر

بگو تو مال خودتو برو بگیر پرسیدم تنوعش خوب نیس تمام

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2810