2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
این کارو نکن با خانواده ت برو یا همون ۱۰۰ میلیون پدرت خرید کن ببین من تمااااااااااام جهیزیه رو نقد خ ...

مرسیی عزیزم حتما با خونواده میرم غلط کنم با نامزدم برم خیلییی واسه وامم تعین تکلیف میکرد همش میگفت ۵۰۰ بزن ب کارتم یا غذارو خودت حساب کن آخرش گفتم کارت رو دادم بابام

ظرفشویی کنووود رو با ماهی ۱۵۰۰ ملیون داده ۴۶ ملیوون خیلی میکشه روش به ضرر پدرشه پول نقد بده دوبل قس ...

شوهرش ک واسش مهم نیس چقدر میاد روش بفکر ۱۰۰تومن نقده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین به ضرر پدرته 

تو ۱۰۰ میلیون رو میدی نقد مثلا ۴ تا وسیله برمی‌داری 

همون وسایل قسطی برداری میشه ۱۵۰ میلیون 

نکن این کارو ، اگر قرار به پس انداز گردنه بزار بعد از ازدواجت خودت پس انداز کن 

منم تو دوران عقد خیلیییییی گولم زدن و خرج نکردن و طلا هامو گرفتن

الان داااااغی رو دل شوهرم گذاشتم که حالش جا اومد

گولش نزده پیشنهاد داده دیگه بنده خداببین اتکا برا کسی خوبه که پول نقد دستش نیست و مجبوری میره اقساطی ...

اخه نامزدم ۲۰۰ میلیون قرض دادن بهش اونم گفته دوماه دیگه ب این پول هرچقدر طلا میکرد همونو میدم بهت.

نامزدم میگه این پول وام رو پس انداز میکنم اصلا دست نمیزنم 

با وام ۳سطی برمیدارم جهیزیه رو قسطی کارمیکنم پرداخت میکنم به نظرتون کار درست

. ی میکنه؟

اخه نامزدم ۲۰۰ میلیون قرض دادن بهش اونم گفته دوماه دیگه ب این پول هرچقدر طلا میکرد همونو میدم بهت.نا ...

من اگه جای شما بودم اجناسم رو نقدی میخریدم و به هیچ وجه زیر بار حرف نامزدم نمیرفتم

مرسیی عزیزم حتما با خونواده میرم غلط کنم با نامزدم برم خیلییی واسه وامم تعین تکلیف میکرد همش میگفت ۵ ...

منم واممو کامل دادم شوهرم ، چون میدونستم نیاز داره 

الآنم قسطشو خودش میده 

اما اشتباه کردم جهیزیه کامل بردم 

بزووووووووور یه میز ناهار خوری خرید خودشو کشششششت 

کولر اسپیلت هم نداشت و بعد از ازدواجمون خرید ، باور می‌کنی من النگو فروختم که کولر رو خرید؟ 

ببین دلت نسوزه، اگرم میخواد پس انداز کنه تمام پول پیش خودت باشه ، مادر شوهرتو خانواده شوهرتو دخیل نکن 

بعد از ازدواجتم طلاهاتو بزار پیش مامانت 

اخه نامزدم ۲۰۰ میلیون قرض دادن بهش اونم گفته دوماه دیگه ب این پول هرچقدر طلا میکرد همونو میدم بهت.نا ...

عزیزم اون ۱۰۰ که قراره از اتکا وسیله برداری پرداخت قسطش با پدرتونه یا نامزد؟ 

داشتم تاپیکاتو میخوندم چقد رفتارات بچه  گونس انگار 15 سالته چندسالته؟؟؟

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
توی این تورم خرید قسطی خیلی به سوده

نامزدم وام خودش رو پس انداز میکنن

میگن وسایل رو از این وام قسطی برداریم 

ب منم میگفتن ب جای اینکه پول رو بدی بیرون بده من پس انداز کنم همشو قسطی برداریم اولش قبول کردم الان پشیمونم چون باز گرون میشه ب پدرم اگه قسطی بداریم 

ب نظرتون نامزدم کار خوبی کرده؟

پس انداز میکنه میده طلا میندازه دست مادرش

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

خوب پس دوماه  دیگه طلبشو میگیره شمام صدتومنتو طلب کن اما شر نکن با مدارا رفتار کن 

از اول نباید شوهر و خانوادشو قاطی جهیزیه کرد همه رو بخرین ببرین بچینین تا بیان ببینن چیه این بازیا

والا.طرف رفته النگو گرفته ک چشمای دشمنای مامانش کور بشه.اگ بعد طلا رو نداد یا حالا حالاها نگفت طلا رو بده چی.اگ بعد گفت زشته طلا رو از دست مامانم دربیارم چی

بره ب فکر خودشو باباش باشه ک کلی جهاز باید بهش بده

همینا اگ عروس ی چی نداشته باشه بعد سرکوفتش میزنن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2810