2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
ببین اگه فاکتور دست خودته نمیخواد اصلا اسم رو برگردنه ما دستی طلا میخریم فاکتور رو هم از طرف میگیریم ...

مرسیی میگم بیا ببریم فاکتور رو کنم ب اسم خودم میخوام بدم ب بابام متوجه شدن گفتم طلا خریدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم خیلی خوب گفتین همین الان بهش میخوام اس بدم بگم درمورد طلاهایی ک با وام خودش خریده دست مام ...

اصلا تو کاریت نباشه ب اینکه اون چی کار کرده خریده داده مامانش یا چی 

تو فقط تکلیف خودت رو مشخص کن بگو طلا رو بابام ازم گرفت خودشم گفت لازم نکرده با کسی بری خودم میرم میخرم نخریدمم خودم میدونم 

دیگه هم چی خریدی از کجا و چتد هیچی نگو 

بعد چند وقت هرجا گیر کرد مجیوره از مادرش بگیره ن ک داشت خودش خداروشکر 

الهی اونقد داشته باشه ک اصلا اونی ک دست مادرشه ب چشم نیاد

دقیقاااا مثل نامزد منه کار نمیتونه پیدا کنه میگم‌برو کارگری کارگر ها ک درآمدشون خوبه دامادمون کارگره ...

روشتو تغییر بده ..از ادمای که فک میکنن بقیه خنگن خودشون زرنگن متنفرم ..ازاین به بعد نیازاتو بخواه وبگو تامین کنه ...اون پولم پس بگیر ازش خودتو بی زبون نگیر که توزندگی حساب هیچی نمیکنه تورو 

شوهرت سوادش چقده،یعنی چی بیکاره عزیزم ؟،تازه بیکار شده یاقبل عقدتم بیکار بودش؟ اگه دیپلم اینا داره برای ایران خودرو بگو فرم پر کنه یا بگرده ازطریق کاریابی کار پیدا کنه ،یعنی چی خوشم نمیاد

مرسیی میگم بیا ببریم فاکتور رو کنم ب اسم خودم میخوام بدم ب بابام متوجه شدن گفتم طلا خریدم

نیازی به فاکتور نیست طلا رو نفروش بگو واسا عروسی دستم خ الیه فلان ..۱۰۰ تومنم از خودش بگیر بده بابات زرنگ باش

اصلا تو کاریت نباشه ب اینکه اون چی کار کرده خریده داده مامانش یا چی تو فقط تکلیف خودت رو مشخص کن بگو ...

اخه عزیزم دوست ندار دست مادرش باشه طلاهای ما خیلی بده همه ببینن میدونن پسرش خریده نمیگن چرا ب زنش نگرفته؟ قراره دربیاره ولی درنیاورده چون میدونم بعدا ب اسم خودش میزنه طلا رو وابسته میشه نمیده

شوهرت سوادش چقده،یعنی چی بیکاره عزیزم ؟،تازه بیکار شده یاقبل عقدتم بیکار بودش؟ اگه دیپلم اینا داره ب ...

من کارشناسی

ایشون دیپلم

کار آزاد. داشتن مثلا تو خشک شویی کار میکردن یا کارگری بعدش گفت خوشم نمیاد داره میخونه واسه سپاه استخدام بشه

اخه عزیزم دوست ندار دست مادرش باشه طلاهای ما خیلی بده همه ببینن میدونن پسرش خریده نمیگن چرا ب زنش نگ ...

اگه تو ب فکر ما بودنی 

چرا حرص اون سودی ک فروشگاه میکشه روش هستی یکم شل کن 

بعدش مگه چاقو گذاش زیر گلوت بیا از اونجا خرید کن خودت خانوادتو بی ارزش کردی خودت قبول کردی 

الانشم مطمئن باش با این گرونیا و بیکاری اون طلا زیاد دست مادرش نمی مونه 

تو هم اینطور رک ازش خواستی از مادرش بگیره مطمئن باش خیلی ازت دلچرکین شده 

هنوز خیلی مشکلات اتفاق میافتع سعی کن یکم با منطق بری جلو 

طوری نشه بیای تاپیک بزنی دارم جدا میشم فلان

خیلی مودی هستی .. با راهنمایی های اینجا داری گند میزنی به زندگی و روابطت 

اصلا هم خوب توضیح نمیدی ماجرا رو 

پدرت فقط قسط ۳۰۰ میلیون وام رو قراره بده 

اون نامزدته که باید قسط ۳۰۰ میلیون وام خودش و ۴۰۰ میلیون جهاز رو بده که از اتکا برمیداره 

میگی به پول وام دست نمیزنیم خب دست هم نزنید قسطش که سر جاشه و باید پرداختش کنه 

2810