2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
بگو تورو نمیدونم اما من تحقیق کردم اتکا گرون میدن من نمیخام ضرر کنم تازه مادرمم ناراحته ،میخام ازجای ...

مرسی عزیزم ب خدا قبول دارم بی فکرم عقل ندارم زود بدون مشورت قبول میکنم مشکل اینکه خیلی ب حرف نامزدم اعتماد دارم ولی متوجه شدم زرنگ بازی درمیاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم خیلی ممنونم ک راهنماییم کردی حتما گرفتم اینجا بهتون خیر میدماگه بگه دوماهه دیگه نقدی میدم چی ...

مگه نمیگی طلا خریدی و دستِ خودته پس چیو دو ماهه دیگه نقدی بده؟!!!🤔😮 ادم دروغگو کم حافظه س😏

نه اتکا گرون نامیده از تمام فروشگاه‌هایی که قسطی میدان منصفانه تره از سرای ایرانی و شهر فرش و نمی دا ...

والا ما یک عمره اتکا خرید میکنیم همیشه گرون بوده و داده همه میدونن

یا اسی مارو سر کار گذاشته و تاپیکش فیکه یا واقعا خودشو زده به اون راه چون واقعا با عقل جور درنمیاد ا ...

نن ب خدا اینجور نیس ایکاش دروغ بود چند روزه سرم داره میترکه انقدر. فکرکردم

نه گلی میدونی چیه واقعا سادس به نظرم ،نامزدشم خدایی زرنگه بااینکه سنش کمه ،من باورش دارم استارتو دلم ...

😔 مرسی ک درکم کردی

الان رفتارام یادم میاد بابام چقدر بهم میگفت پاشو بریم جهیزیه بخریم گفتم بابا قراره با نامزدم برم  بابام میگفت ن باهم میریم مامانم خیلی ذوق داره واسه خرید ولی نمیزاشتم .

پدرم معلول هستن با اون وضعش قرار بود بیاد باهام چون ذوق داشتن 

ب خدا الان چشام پرشده از خودم متنفر شدم

اخه میگه اسم شوهرمو تو فاکتور خط بزنم اسم خودمو بنویسم😂😂😂 تو سیستم ثبت میشه و فلان 😂😐یعنی تو عم ...

ن ب خدا ب جون بابام دروغ نمیگم طلا خریدم گفتم شاید بعدا طلا فروش ها تو جایی ثبت میکنن وگرنه تو برگه میشه خط زد مشخص نباشه اسم کیه

مگه نمیگی طلا خریدی و دستِ خودته پس چیو دو ماهه دیگه نقدی بده؟!!!🤔😮 ادم دروغگو کم حافظه س😏

ای بابا 

طلا خریدن دادن دست من امانت تو خونه قایم کردم 

گفتم یا پولشو بده طلاهارو بدم 

یادم طلا رو ب اسم خودم کنه

اخه میگه اسم شوهرمو تو فاکتور خط بزنم اسم خودمو بنویسم😂😂😂 تو سیستم ثبت میشه و فلان 😂😐یعنی تو عم ...

فداتشم واقعا ازت ممنونم شما خیلی کمکم کردی  عزیزم🥲

میدونم باورش سخته چون عقل ندارم راستش اول اینجور نبودم نمیدونم چرا نامزدم هرجی میگه زود قبول میکنم ولی دیگه غلط کنم

2810