2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
ن اعتماد دارم بهش.وامی ک دوستش داده بهش با اون وام قراره جهیزیه دوتامونو بخریم.وام ازدواج رو میگه پس ...

نه اتکا گرون نامیده از تمام فروشگاه‌هایی که قسطی میدان منصفانه تره از سرای ایرانی و شهر فرش و نمی دانم این مراکز خرید معروف ما دوسال پیش رفتیم اتکا کولر گازی بخریم نداشت رفتیم سرای ایرانی یه کولو سی و پنج میلیونی رو به ما داد هفتاد و پنج تومن بعد همسرم اومد حساب کتاب کرد دید خیلی گرونه  نگرفتیم کنسل شد گفتیم حالا دوباره اتکا آورد می گیریم تو اتکا یخجال مثلاً چهل میلیونی رو میدان پنجاه میلیون چرا چون از دم قسطه،، تو حساب کن ببین قیمت اون یخچال بعد از اتمام قسط چقدر میشه نمیشه که هم قسطی بخریم( اونم از دم قسط) هم به قیمت نقد بخریم اینجوری فقط به فکر جیب خودمونیم به فکر نفع فروشنده نیستیم و اینم منصفانه نیست 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی چقدر داغونی ، مشکلت اینه نامزدت نفع نکنه!!!!شوهرته هرچی بگیره میاد خونه خودت😐😂 مگر اینکه آدم ...

میدونه برای خودمونه ولی ب ضرر بابامه

چرا بابام وسایل گرون برداره قسطی  وسایلی ک ۱۰ تومنه رو بابام بگیره ۱۳ تومن  ب نفع اونه ب ضرر بابام

نگو که جدی میگی اینو

یا اسی مارو سر کار گذاشته و تاپیکش فیکه یا واقعا خودشو زده به اون راه چون واقعا با عقل جور درنمیاد اینجوری سوال میپرسع و رفتار میکنه عین بچه های دوساله س😐😑

میره کاراشو میکنه بعد میاد میگه چیکار کنم صد تام تاپیک در مورد این موضوع زده

یا اسی مارو سر کار گذاشته و تاپیکش فیکه یا واقعا خودشو زده به اون راه چون واقعا با عقل جور درنمیاد ا ...

نه گلی میدونی چیه واقعا سادس به نظرم ،نامزدشم خدایی زرنگه بااینکه سنش کمه ،من باورش دارم استارتو دلم سوخت واقعا واسش نمیدونم چرا ،البته دلم واسه باباشم سوخت

همون ک طلا رو داده دست مامانش النگوخریده؟ با۱۰۰ تومن تو کرده؟؟؟

ن اون با وام خودش طلا خریدن واسه پس انداز  دست مامانش کرده نگهداره واسش

با وام من ۱۰۰ دادن طلا خریدن ب اسم خودش دادن خودم نگهدارم

حتما میخوام فاکتور رو ب اسم خودم کنم

حتما اینکار کن اگرمیخای طلارومثلا دوسه ماهی دیگه بفروشی که ضررتونم نشه ،اما اگرقرار زودتر بفروشی که بزاری وام سرجاش که خودشو ببر طلا هو روبفروش ومابتفاوتش ازش باید بخوای که فکر کنم مبلغ قابل توجهی باشه ،فک کنم دوسه ماه دیگه بفروشی بهتر باشه ،عجب کاری کردیاااا 

نه گلی میدونی چیه واقعا سادس به نظرم ،نامزدشم خدایی زرنگه بااینکه سنش کمه ،من باورش دارم استارتو دلم ...

اخه میگه اسم شوهرمو تو فاکتور خط بزنم اسم خودمو بنویسم😂😂😂 تو سیستم ثبت میشه و فلان 😂😐یعنی تو عمرش طلا نخریده که قطعا خریده و میدونه منتها میخاد ماهارو حرص بده. و اسکول فرضمون کنه 😏😏😏

منم با احترام به خودم تاپیکشو ترک میکنم واقعا حیف وقتمو انرژیم که واسه همچین تاپیک چرتی صرف شد😏😒

اسی فردا تایپیک زده باشی پولو پس گرفتیا پیرینت صد میلیونم میزاری وگرنه دیگه راهنماییت نمیکنیم 😁

فداتشم  خیلی ممنونم ک راهنماییم کردی 

حتما گرفتم اینجا بهتون خیر میدم

اگه بگه دوماهه دیگه نقدی میدم چی؟ همون فاکتور طلا رو ب اسم خودم میکنم

2810