2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
ن من فقط ۱۰۰ دادمنامزدم ۲۰۰ میلیون داده ب دوستش قرض گرفته ۲ ماهه دیگه میخواد بده من خیلییی گفتم نده ...

اهان پس اون خودش میدونه و دوستش اما تو یه جوری این فاکتورو برگرون به اسم خودت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستی درکار نیست همش نقشه مادرشوهرته ازون طلاهایی که تو دستشه معلومه چقد مارموزه و شماروهم ساده گیر ...

ن عزیزم من دوستش رو دیدم باهم رفتیم اومدن ضامن وام ازدواج شدن اونجا ب دوستم درخواست دادن ۲۰۰ میلیون بده من تا ۲ ماهه میدم و کارت مزایای میدم و..

مرسی عزیزم همون طلا فروشه گفتم ب اسم من بزن گفت ن چون واسه من میشه منم ۱۰۰ میدم ب جهیزیت دیگه

بگو تورو نمیدونم اما من تحقیق کردم اتکا گرون میدن من نمیخام ضرر کنم تازه مادرمم ناراحته ،میخام ازجای دیگه بگیرم فکراشو کنه مسئله روحل کنه،ببین دوستایی که اینجا چیزی بهت میگن نمیخان نمک رو زخمت بپاشن خوشگلم میخان کمکتون کنن همه سینه سوختن ،متوجهی گلم بره بودن ،گیر گرگ افتادن خودشون تجربه کردن ،عزیزم این که گذشت هیچی تموم شد ،چند سال دیگه میخندی بهش ،اما سعی کن مشورت کنی باور کن بهتره برات دوستانه میگم 

خالا که دیگه قراره از اتکا وسیله برنداری به شوهرت بگو بیا بریم فاکتورو بزن به اسم خودم

فاکتور طلا تو سیستم هم ثبت میشه یا فقط تو برگه ثبت نیشه؟ من خط بزنم اسم خودمو بنویسم نمیشه ن

فاکتور طلا تو سیستم هم ثبت میشه یا فقط تو برگه ثبت نیشه؟ من خط بزنم اسم خودمو بنویسم نمیشه ن

نه بابا چه سیستمی ففط رو برگه س

خطِ چی بزنی اسی چرا انقدر ساده ای باید بری طلافروشه از اول واست فاکتور بنویسع و مهرو امضاش کنه

الانم به یه روش دوستانه بدون دعوا مشکلو حل کن ،چند وقت دیگه عروسیته خانمی؟ واسه این میپرسم که بدونم ...

شما چقدر خوبی😢

همتون خوبین منو راهنمایی کردین 

چرا باید من آنقدر نفهم باشم🤦‍♀️😔

یه سال دیگه 

وسایل ها نگرون نشه زود میخوام همشو بگیرم

بیچاره بابام وضع مالیش خوب نیس ش میگه ریمگریم ببنیم کجا قیمت هاش خوبه بخریم خاک تو سرم همش میگفتم میخوام با ...برم

2810