2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
اشباه کردم🤦‍♀️😔بابام ب روی نامزدم گفت تو خودت واسه خودتو بگیر ماهم واسه خودمونو میگیریم بعد نامزدم ...

الانم  یه جوری درستش کن بگو چه میدونم مثلا مامانت فهمیده خیلی ناراحته گفته جهاز مال خانواده عروسه وازاین حرفا وظیفه من بادست خودم برات جهاز بخرم بهتره قبل فهمیدن پدرم پولو بزاریم سرجاش تاحرمت خانوادم حفظ بشه 

بعد یه چیز دیگه روهم بهم میگی ؟ شما یه شهر دیگه ای ایشون یه شهردیگه ،فکر نکردی اگه جهاز بگیری فعلا ک ...

ن دوتامونم از ی شهریم نزدیکیم بهم.

منظورم خرید هارو می‌خواستیم بریم از شهر تهران بگیریم ما ی شهر دیگهوهستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چیکارکنم دیگه اینجور نشه؟🤦‍♀️اینم بگم عزیزم طلایی ک واسه عیدی میارن واسه عروس باید ب اسم عروس ...

نه ببین طلایی که خودشون پول دادن باید فاکتورشو به اسم حودشون بگیرن ،اما ما حرفمون پولایی وامته عزیزم بهتر بود به اسم خودت بود خدایی نکرده شیطونه دیگه ،البته که انشالله قصدی درکارنبوده فقط چون طلا داره میره بالا خواستن سود کنن 

الان چیکارکنم دیگه اینجور نشه؟🤦‍♀️اینم بگم عزیزم طلایی ک واسه عیدی میارن واسه عروس باید ب اسم عروس ...

نه اونا هر چی طلا میخرن و واست میارن باید به اسم خودشون باشه فاکتورش اما وقتی تو‌ پول میدی و طلا میخری باید فاکتورش به اسم تو باشع

اهان اما اونوقت چرا فاکتور به اسم شوهرته؟ چرا به اسم خودت ننوشتی؟؟؟یه درصد فکر نکردی بزنه زیرش بگه م ...

همون جا گفتم بزن ب نام من گفت ننن دیگه من قراره جهیزیه بدم توهم طلا دادی طلا واسه من میشه خب

پس دوستش دروغ گفتهدوستش سپاهیه تازه استخدام شده بهش وام دادن میگه مزایا داره وام ۵ ساله بدون هیچ درص ...

دوستی درکار نیست همش نقشه مادرشوهرته ازون طلاهایی که تو دستشه معلومه چقد مارموزه و شماروهم ساده گیر اوردن فکر نکن هرچقد پول بدی عزیز میشی نه خودتو کوچیک کردی الانم هرچی شده به بابات بگو همونطور که طلاهای تورو میکنه دست مامانش

اسی تو تاپیک هات اونقدر گفتیم پولو نده شوهرت شما اصلا کامنت ها رو میخونی؟به نظرم شما شخصیت خیلی ضعیف ...

دقیقااا همه گفتند و راهنماییش کردند بازهم کار خودشو کرد . در ضمن اتکا جنسهای بنجول و گرون میاره . دوتا خرید قسطی کردم برای جد و نسلم بسه بس

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......

عزیزم تو اصلا به حرف بزرگترت گوش نمیدی 

اصلا این خانمایی که اینجا بهت گفتن کارت اشتباس هیچی 

چرا به حرف پدرمادرت گوش نمیدی آخه 

همش چشمت به دهن شوهرته 

واقعا خودت متوجه نمیشی داره زرنگ بازی درمیاره 

به اسم پس انداز داره سو استفاده میکنه 

یه طلا هم که با پول خودت گرفته هزار بار گفته امانته دستت

چطور اون روش میشه واسه یه قرون دوهزار ده بار تاکید کنه تو روت نمیشه از حق خودتو خانوادت دفاع کنی 

الان هم طلا واسه اونه هم جهیزیه چون به اسم خودش فاکتور میکنه(فک کردی چرا نمیخواد با پدرت بری؟؟؟)

از تاپیکات هم مشخصه که اگه بخواد خونه ای بخره هم یه دونگ هم به نامت نمیکنه که پول وامت پشتوانه باشه واست

انقدر زود تصمیم میگیری که چی بشه 

خوب که کارتو میکنی به سرت میزنه که اشتباه کردی 

قبلش با بزرگترت مشورت کن عزیزم

2810