2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
اآخه عزیزم من بگم اولویت اولم خونوادس اونم میگه اولویت اول منم خونوادس بفهمه دارم با خونواده مشورت ...

راجع به پول گفتم خانومی باید به بابات میگفتی ببینی نظرش چیه ،معلومه اینم نباید نامزدت بفهمه،صددرصدم نظرم اینه پدر شما اجازه نمیدادن پولو بزنی براش ،منظورم قبل از دست گل به آب دادنت بود ،الان که دیگه هیچی

اره برای مم گرفتن ب اندازه دست من ولی فاکتورش ب اسم خودش و الان طلاها هم دست خودمه تو خونه قایم کردم ...

پس تو اون تاپیکت گفته بودی طلاهارو شوهرم برده خودش نگه داره که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجع به پول گفتم خانومی باید به بابات میگفتی ببینی نظرش چیه ،معلومه اینم نباید نامزدت بفهمه،صددرصدم ...

اشباه کردم🤦‍♀️😔

بابام ب روی نامزدم گفت تو خودت واسه خودتو بگیر ماهم واسه خودمونو میگیریم بعد نامزدم گفت اونجا تخفیف میدن واونجا ارزونه و.‌‌‌..ولی نگفتن قسطی برمی‌دارن بابام هیچی نگفت

بعد نامزدم بهم گفت حس میکنم بابات بهم اعتماد نداره میگه تو خودت برو ماهم خودمون میریم

اخه نامزدم میگه اصلا هیچ درصدی نداره واسه مزایای سپاه اینا

بعد یه چیز دیگه روهم بهم میگی ؟ شما یه شهر دیگه ای ایشون یه شهردیگه ،فکر نکردی اگه جهاز بگیری فعلا که عقدی ،میخای کجا بزاری مثلا : خونه مادرشوهرت میخواستی بزاری😐😐

نرو اتکا خیلی گرونه همه چیز

پس دوستش دروغ گفته

دوستش سپاهیه تازه استخدام شده بهش وام دادن میگه مزایا داره وام ۵ ساله بدون هیچ درصدی تا سقف۴۰۰ میلیونی 

گفته اگه وام رو میخوای ۲۰۰ میلیون بده بهم تا دوماه دیگه میدم بهت خیلیی لازم دارم و.‌..نامزدم بیشور منم داده بهش

اون اون یکی طلاها بود ک دست مامانش کرده ولی وام خودم گرفته دست منه ب اسم اون

اهان اما اونوقت چرا فاکتور به اسم شوهرته؟ چرا به اسم خودت ننوشتی؟؟؟

یه درصد فکر نکردی بزنه زیرش بگه مال خودمه طلاها

چجوری میخای ثابت کنی که تو پول دادی ؟؟

چون سابقه داشته شوهرشم روش زیاد شده

الان چیکارکنم دیگه اینجور نشه؟🤦‍♀️

اینم بگم عزیزم طلایی ک واسه عیدی میارن واسه عروس باید ب اسم عروس باشه؟ آخه تمامی فاکتور ها دست نامزدمه اونم ب اسم خودشه

2810