2777
2789
عنوان

اونایی که از کالری شماری سر در بیارن بیان لطفا😭عکسسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 41 پست
اصلاااا خودتو به خاطرش سرزنش نکنهیچی نمیشه پر قدرت ادامه بده این چیزا تو رژیم نباشه بعد یه مدت نسبت ...

وای واقعا میگی به خدا دارم از عذاب وجدان میمیرم یعنی بیخیال بشم؟ بخدا این دوروز اینقدر گشنه میبودم ولی چیزی نمیخوردم مثلا صبحانه و ناهار که میخوردم تا ناهار ناهار هم که ۱۰ قاشق بود هر چیزی میخواست باشه شام هم همینجوری کلا هم یک کف دست نان میخوردم نمیدونم چرا امشب یک نان کامل خوردم فکر کردن این نون ها کم کالری دارن😭

تروخدا راست میگی بیخیال شم؟

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم من یه مدت کالری شماری کردم کاملا لاغر شده بودمهر روز کالری مجازمو میخوردم بعد هفته ای ۱روز فست ...

من دیروز ۱۴ لیوان آب خوردم امروز تا الان ۶ لیوان آب خوردم دوتا لیوان چای خوردم سه تا لیوان دمنوش به لیمو من واقعا دارم از عذاب وجدان میمیرم😭

نمیدونم قد و وزنت چقدره ، من چون میخواستم زود لاغر بشم ۵۰۰تا۸۰۰ کالری میخوردم ، که بنظرم اشتباه بود ...

من قدم ۱۵۴ 

وزنم ۶۸ هستش 

من قدم ۱۵۴ وزنم ۶۸ هستش

وزنت باید ۵۰ تا ۵۵ باشه 

همونجوری که گفتم زیگزاگی بخور، ۱۳۰۰ کالری زیاده . 

شنبه ۷۰۰ 

یکشنبه ۹۰۰

دوشنبه ۱۰۰۰

سشنبه ۸۰۰

چهار شنبه ۱۱۰۰

پنج شنبه ۷۰۰ 

جمعه آزاد 

شب،خوش

وزنت باید ۵۰ تا ۵۵ باشه همونجوری که گفتم زیگزاگی بخور، ۱۳۰۰ کالری زیاده . شنبه ۷۰۰ یکشنبه ۹۰۰دوشنبه ...

مرسی عزیزم من از دوشنبه شروع کردم به انجام این کار بنظرت شنبه رو از همین فردا حساب کنم یعنی ۷۰۰ تا بیفته فردا تا آخرین روز؟

وزنت باید ۵۰ تا ۵۵ باشه همونجوری که گفتم زیگزاگی بخور، ۱۳۰۰ کالری زیاده . شنبه ۷۰۰ یکشنبه ۹۰۰دوشنبه ...

برا منم میگی ؟

وزنم ۸۶ ۸۷

قدم ۱۶۲

چطوری کل هفتمو مشخص کنم؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
وای واقعا میگی به خدا دارم از عذاب وجدان میمیرم یعنی بیخیال بشم؟ بخدا این دوروز اینقدر گشنه میبودم و ...

آره به خدا

من خودم کالری شماری میکنم یک ساله

خیلی وقتا بینش فست فود خوردم حتی دو کاسه پرر آش رشته خوردم

اما بعدش طبق روتین ادامه دادم

HAYAT KORKUNUN BİTTİĞİ YERDE BAŞLAR

من دیروز ۱۴ لیوان آب خوردم امروز تا الان ۶ لیوان آب خوردم دوتا لیوان چای خوردم سه تا لیوان دمنوش به ...

ببین برای اینکه انگیزه داشته باشی تا باز به کالری شماریت ادامه بدی ۱روز رو بزار برای چیت

آره به خدامن خودم کالری شماری میکنم یک سالهخیلی وقتا بینش فست فود خوردم حتی دو کاسه پرر آش رشته خورد ...

سلام گلم ببخشید جوابتون رو ندادم همون شب تعلیق شدم دیروز کاربریم آزاد شد😂

من از همون وقتی که تاپیک رو زدم سه روز از کاری شماریم گذشته بود با این حال بازم کالری شماری پیش رفتم ولی داغونم کرده اولین بار بود رژیم میگرفتم حالم خیلی بد شده حالت تهوع امونمو بریده هی میخوام ول کنم ولی ادامه میدم نمیدونم چ کنم😭

ببین برای اینکه انگیزه داشته باشی تا باز به کالری شماریت ادامه بدی ۱روز رو بزار برای چیت

سلام گلم ببخشید جوابتون رو ندادم همون شب تعلیق شدم دیروز کاربریم آزاد شد😂

من از همون وقتی که تاپیک رو زدم سه روز از کاری شماریم گذشته بود با این حال بازم کالری شماری پیش رفتم ولی داغونم کرده اولین بار بود رژیم میگرفتم حالم خیلی بد شده حالت تهوع امونمو بریده هی میخوام ول کنم ولی ادامه میدم نمیدونم چ کنم😭

سلام گلم ببخشید جوابتون رو ندادم همون شب تعلیق شدم دیروز کاربریم آزاد شد😂من از همون وقتی که تاپیک ر ...

عزیزم رژیمت داغونه که همش حالت تهوع داری

مثلا من خودم فستینگ میگیرم خیلی خوبه

آبم فقط ۸ لیوان بخور زیادش باعث حالت تهوع،اسهال و ورم میشه

دمنوشم چایی سبز پیشنهاد میدم

از دتاکس ها هم استفاده کن

HAYAT KORKUNUN BİTTİĞİ YERDE BAŞLAR