2777
2789

خانما من کالری مجاز روزانم ۱۳۶۴ هست و من تا عصر خیلی رعایت کردم از دیروز شروع کردم شام امشب آش سبزی بود ۱۰ قاشق خوردم با یک نان تافتون همین ی نمه گند زد توی کالری شماریم😭😭😭

البته ظهر ۲۵ دقیقه زومبا رفتم و ده دقیقه رقص عادی و حلقه ۲۰ دقیقه زدم و ورزش اینتروال شدید که ۱۸۶ کالری ازم سوزوند و امشب ی ورزش دیگه هم دارم که میرم 

دیروز دقیقا ۲۰۰ کالری مونده بود به اینکه کالری مجازم تمام شه و نخوردمش ولی حالا امشب شددددددد ۱۶۱۶ دارم میمیرم😭😭 نکنه وزنم برگرده

اگر کالری کامل پر شه اون آدمک توی تصویر کاملا بنفش میشه

واقعا این دوروز کلی رعایت کردم ولی امشب😭

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عیب نداره گاهی پیش میاد اینجوری میشه ناراحت نباش

تو تصویر زدهکالری امروز ۱۶۱۶ که با اون تمرین ها شده ۱۲۹۶ خودم حس میکنم اشکالی نداره😭

بجای نون تافتون ، دوتا کاسه آش میخوردی ، اینقدر کالریش نمیشد ، کالریتو مدیریت کن . من ۳۸ کیلو طی ۸ م ...

من نمیدونستم یکدونه نان تافتون ۵۸۰ کالریییی داره خدااااااااا

نون و برنج و ماکرونی و قند و چربی و خیلی خیلی کم کن 

بجاش  سبزیجات ، کاهو ، خیار گوجه ، بخور .

تخم مرغ آبپز  یا سوپ ، یا عدسی و اش ، البته یا بدون نان یا نهایتا یه کف دست نون بخور

درضمن فعالیتی که انجام میدی و جزع کالریت محاسبه نکن 

موفق باشی ، 

نون و برنج و ماکرونی و قند و چربی و خیلی خیلی کم کن بجاش سبزیجات ، کاهو ، خیار گوجه ، بخور .تخم مرغ ...

برنج و ماکرانی کلا ۱۰ قاشق مصرف میکنم قند رو حذف کردم و چربی هم همینطور 

من نمیدونستم نان تافتون اینقدرررر کالری داره😭

من نمیدونستم یکدونه نان تافتون ۵۸۰ کالریییی داره خدااااااااا

نون کالریش خیلی زیاده 

همینطور کیک و برنج و ماکرونی ، فقط سبزیجات کالریشون پایینه . من ۵۰۰ تا نهایتا ۸۰۰ کالری میخوردم ، کنارش روزی ۲ ساعت ورزش میکردم . شمام باید کالری غذاهارو مطالعه کنی و بدونی 🌷

نون کالریش خیلی زیاده همینطور کیک و برنج و ماکرونی ، فقط سبزیجات کالریشون پایینه . من ۵۰۰ تا نهایتا ...

یعنی از ۱۳۰۰ کالری رو کمتر کنم ؟من اولین بار هست که رژیم میگیرم یا به حساب کالری شماری میکنم

نون کالریش خیلی زیاده همینطور کیک و برنج و ماکرونی ، فقط سبزیجات کالریشون پایینه . من ۵۰۰ تا نهایتا ...

چجوری گشنت نمیشد 🙄

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

میخوای لاغر بشی؟

با لین روشا نمیشه اگه ام لاغر شی دوباره احتمال برگشتت به این ورن خیلی زیاده

تنها راهش اینه هر روز ی قاشق کمتر از روز قبل غذا بخوری و فعالیت روزانع زیاد کنی

وگرنه لازم به این همه ادا لصول نیست

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
یعنی از ۱۳۰۰ کالری رو کمتر کنم ؟من اولین بار هست که رژیم میگیرم یا به حساب کالری شماری میکنم

نمیدونم قد و وزنت چقدره ، من چون میخواستم زود لاغر بشم ۵۰۰تا۸۰۰  کالری میخوردم ، که بنظرم اشتباه بوده کارم ، اگه زیر ۶۷ کیلو هستی ، ۸۰۰تا ۱۲۰۰کالری ، زیگزاگی بخور 

مثلا 

شنبه ۸۰۰

دو‌ ش  ۱۲۰۰

۹۰۰

۱۰۰۰

۸۰۰ 

اینجوری استپ هم نمیکنی ، جمعه هم آزاد باش 

عزیرم من یه مدت کالری شماری کردم کاملا لاغر شده بودم

هر روز کالری مجازمو میخوردم بعد هفته ای ۱روز فست بودم یعنی نصف کالری مجاز رو میخوردم.و ۱روز هم چیت.یعنی ۲برابر کالری مجازم میخوردم.قند مصنوعی کاملا حذف.ورزش هم کم و بیش میکردم.روزی نیم ساعت حلقه میزدم.

دمنوش هر روز میخوردم.کلا ۱۰لیوان اب میخوردم