2777
2789
عنوان

جاریم واقعا اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 89 پست
چ جالب خورشت بامیه غذای مخصوص استان خوزستان و گشک بادمجون برا کرمانه!!!میشه لطفا اگه امکانش هست بگید ...

تات قزوینیم 

اما اگر خواستید بدونید جاریم تو زمان مجردیش به کل ایران سفر کرده 

نه این چه طرز صحبته اون خودش حساسیتم رو میدونسته اما این کار رو کرده بخدا من به لوبیا پلو هم رضایت م ...

اینا ارزش توضیح ندارن ولشون کن عزیزم ارتباطتتو با جاریت به حداقل برسون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه این چه طرز صحبته اون خودش حساسیتم رو میدونسته اما این کار رو کرده بخدا من به لوبیا پلو هم رضایت م ...

خوب شاید عمدی درکار نبوده یادش رفته.

سخت نگیرید زندگی رو 

متونستین سر سفره درخواست پنیر یا نیمرو کنید بگید نمیتونم بخورم اینجوری ایشون شرمنده میشدن. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
پس این غذارو با چی میل میکنن!؟

تلیت نمیکنن با نون فقط هم بادمجون سرخ شده و کشک کنار نیست بلکه نعنا و بادمجون و کشک و مغز گردو و پودر سیر یا سیر خردشده و بعضا پیازداغ همه با هم ترکیب میشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بابا شما دیگه خیلی ناشکرین جاری من تو این پنج ماه یه زنگ نزده چشم روشنی بگه چه برسه شام دعوت کردن حالا میخواد کشک بادمجون باشه یا هرچی  شاید اصلا یادش نبود حساسی؟

در زندگیم چیزهایی را تجربه کرده ام که اگر در گذشته خوابش راهم میدیدم تا چند روز خوابم نمیبرد ولی حالا همه ی آنها تبدیل به تجربه شده ومن جدید را ساخته که حتی بدترین طوفان‌ها هم تکانش نمیدهند

نداره ، هلیم بادمجونه که گوشت داره 😕

والله من کوردم و محدوده شهرهای من مثل لرستان سنندج و همدان همین جوری درست میکنن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
والله من کوردم و محدوده شهرهای من مثل لرستان سنندج و همدان همین جوری درست میکنن

چه جالب من تاحالا کشک بادمجونی که توش گوشت باشه ندیدم این دفعه‌اوله‌میشنوم‌ ولی یه بارم با روش بدون گوشتش بپز خوشمزه‌میشه 

رضااایت میدی !؟😐 یا خدا

نوبری عزیزم نوبرررر

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️