2777
2789
عنوان

جاریم واقعا اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 89 پست

بنازمتون که همه طرفداری جاریو گرفتین 

اولا جاری خودش زنگ زده برا شام دعوت کرده حالا کی به مهمونش کشک بادمجون میده میخوره؟؟؟ 

دوما میگه میدونسته به سیر حساسیت داشته اسی هم باردار بوده  نمیشه مهمون دعوت کنه بعدبگه نخور بدرک مگه میشه؟؟ 

اسی اگه اونا بیشعوری خودشونو نشون دادن دلیل نمیشه شوهرتو با این لحن همچین حرفیو به جاریت بزنه بی ادبانست 

خسته نباشی 😂😂😂اون میشه آب و کشک و تسلیت کردگوشت رو میپزی بعد ریز ریز میکنی بعد بادمجون سرخ میکنی ...

کشک بادمجون مگه گوشت داره؟؟؟؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو هم حتما از اونایی که فقط واسه کباب بره میری خونه ی مردم

برو بابا هرطور عشقته فکر کن . شمام مشخصه از اون میزبان های بی احترامی نسبت به مهمون . جوری گارد گرفتی انگار جاریشی (البته مشخصه از همون ادمای سفت و خسیسی که غذا بد جلو مهمونت میذاری با این برخوردت

کشک بادمجون مگه گوشت داره؟؟؟؟

بله که داره😐😐😐

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
چخبرتونه همه پریدین به اسی مهمون دعوت می‌کنه غلط می‌کنه غذای ساده میپزه😒

کشک بادمجون غذای ساده نیست زحمت داره ولی نارحتم چرا خودش میدونست حساسیت دارم و این کار رو کرد 

عزززم فقط کشک بادمجون درست کرده بود؟یا غذای دیگه هم بود کنارش؟

فقط کشک بادمجون بود 

اگر سالاد یا چیز دیگه ای هم اون کنار بود اونو میخوردم یا با غذا بازی میکردم اینجوری نمیشد

تو هم حتما از اونایی که فقط واسه کباب بره میری خونه ی مردم

عزیزم بنظر منم جاری بی احترامی کرده من برای کباب بره نمیرم مهمونی جاهایی رفتم ک حتی نون و پنیر خودم البته بدون دعوت و سرزده و کلی هم از میزبان تشکر کردم ولی اگه اسی رسما دعوت شد و ارتباطشون با جاریشون کاملا رسمی هست واقعا کار جاری اشتباهه البته با واکنش همسر اسی موافق نیستم!جای اسی هم اگه بودم یا غذا رو میخوردم تشکر میکردم یا بهونه میاوردم و نمیخوردم و تشکر میکردم و دیگه هیچوقت دعوت جاری رو نمیپذیرفتم

بنازمتون که همه طرفداری جاریو گرفتین اولا جاری خودش زنگ زده برا شام دعوت کرده حالا کی به مهمونش کشک ...

اخه خوب جاری غریبه نیست که برادر خونه برادر قرار باشه تدارک انچنانی  ببینن  که روابط واقعا سخت میشه. شاید یادشون رفته که سیر نمیخورن. ب احتمال اگر مودبانه تر میگفتن نمیخورن. جواب بهتر و مودبانه تری دریافت میکردن. 

من خودم بارداربودم رفتم خونه جاری کیک پخته بود بخاطر ما. ولی موقع سرو خودش گفت. یادم رفته بود زعفرانی درست کردم  یوقت نخوری مشکلی برات پیش بیاد. من اتفاقا خیلی تشکر کردم ازش 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
اخه خوب جاری غریبه نیست که برادر خونه برادر قرار باشه تدارک انچنانی ببینن که روابط واقعا سخت میشه. ...

عزیزم جاری ایشون میدونسته و با این حرکت علنا به ایشون بی احترامی کرده حق داره ایشون 

بارداری عزیزم چی بگم بهت دلت نشکنه آخه ...رعیت باباته !؟ اول اداب مهمون و میزبان و .. یاد بگیرین بعد ...

نه این چه طرز صحبته اون خودش حساسیتم رو میدونسته اما این کار رو کرده 

بخدا من به لوبیا پلو هم رضایت میدم