2777
2789
عنوان

جاریم واقعا اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بادمجان سرخ شده‌‌‌‌‌....پخته‌‌‌‌‌‌‌....پیازداغ..‌‌نعناداغ..‌‌سیرداغزحمت داره

اره ماهم اینجور درست میکنیم بنظرم زحمت انچنانی نداره!!!!

ولی خداییش اگه جاریه اسی رو دعوت کرده چطور روش شده همچین غذایی جلوش بزاره!؟!!!ب هر حال کار جاری خیلی زشت بوده البته اگه دعوت کرده برا وعده ،ولی اگه اسی و همسرش سرخود رفتن ک جاری هیچ گناهی نداره!!!

کارد بخوره شکمتون که هر روز یه تاپیک دارید در مورد رفتم خونه ی فلانی فلان غذا داد بهمگرسنه اید مگه خ ...

چه طرز صحبته دعوت نمیره ادم که بعدشم پول نمیدونم غذا بده میخواید یه حرفی بزنید وقت 

چه طرز صحبته دعوت نمیره ادم که بعدشم پول نمیدونم غذا بده میخواید یه حرفی بزنید وقت

تو هم حتما از اونایی که فقط واسه کباب بره میری خونه ی مردم

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداری عزیزم چی بگم بهت دلت نشکنه آخه ...

رعیت باباته !؟ اول اداب مهمون و میزبان و .. یاد بگیرین بعد برید تو زندگی مشترک

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
کارد بخوره شکمتون که هر روز یه تاپیک دارید در مورد رفتم خونه ی فلانی فلان غذا داد بهمگرسنه اید مگه خ ...

خوب لامصب مهمون دعوت کرده گرسنگی بده 

مجبوره

الان جاری میگه وای بیا و خوبی کن امروز جاریم اومد چه غذایی درس کردم اح و پیف کرد رفت

اون اومده خونت چی جلوش گذاشتی؟ 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

خوب لامصب مهمون دعوت کرده گرسنگی بده مجبورهالان جاری میگه وای بیا و خوبی کن امروز جاریم اومد چه غذای ...

همه کامنتاشو بخون

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا خوب نمیخوردین خیلی مودبانه  میگفتین نمیتونم بخورم  شرمنده. و تمام توپیدن نداشت. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خسته نباشی 😂😂😂اون میشه آب و کشک و تسلیت کردگوشت رو میپزی بعد ریز ریز میکنی بعد بادمجون سرخ میکنی ...

اهان پس منظور اسی بز قورمه هست ب اصطلاح کرمونیا!!!بازم بنظرم این غذا ب تنهایی مناسب پذیرایی از مهمونی ک دعوت شده درست نیست و باید کنارش یه غذای اصلی تهیه میکردن