2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو آپارتمان پوسیدم نه بچه هام میتونن راحت بازی کنن  وقتی مهمون میاد معذبم بخاطر سرو صدا دسشویی داخله از نورآفتاب محرومیم  خیلی دوست دارم وقتی بارون میاد در هالو باز بزارم بشینم بارونو تماشا کنم عصرا فرش پهن کنم تو حیاط بشینیم چایی وعصرونه بخوریم برای بچه ها تاب بزرگ وسرسره بگیرم بزارم تو حیاط راحت بازی کنن ....بازم بگم یابسه😪

ویلایی همه چیش خوبه، تنها بديش اینه که یکم امنیتش پایینه نسبت به آپارتمانی مثلا اگه شب تنها باشی می‌ ...

من باشم تنها بشم از همسایه بیشتر میترسم😁😁😁

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
من تو آپارتمان پوسیدم نه بچه هام میتونن راحت بازی کنن وقتی مهمون میاد معذبم بخاطر سرو صدا دسشویی دا ...

الان که سرده نمیشه رفت حیاط

من ویلاییم خونم پنجاه متره حیاطم هفتاد متر

بعضی وقتا میگم بفروشم برم اپارتمان

خودم خونه ویلایی نمیپسندم کلا آپارتمان بهتره هم تمیز تره شیکتره امن تره کلا بخوام برات ویژگی های آپارتمان و بیارم خیلی طولانی میشه برای همین از نظر من آپارتمان سرتر از ویلایی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

ازاونایی گردو رومیذارن توش میشکنن بگیر.صداش زیادنیس

آره دقیقا باید از اونا بگیرم 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
2810