2777
2789
عنوان

واقعا میش با ی بچه کوچیک برنامه ریزی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 48 پست
واقعا بهتر میشه؟؟اخه بدنش ضعیفه زود سرمامیخوره

عزیزم بدن بچه کوچک حساسه الان نمیشه رفت بیرون من بچه رو میذاشتم تو کالسکه تو خونه میچرخوندم ، هم بازی میکرد هم راه میرفتم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگی عزیزم هر کی میرسه میگ ب خودت برس ب خونت برس ولی نمیفهمن تو چ شرایطی ام

اونا خودشون تو شرایط تو بودن بهتر از تو نبودن فقط بلدن اورد ناشتا بدن ول کن حرفای چرت و پرتو ، بگو هم به خودم میرسم هم بچم تا لال بشن ، اگرم گفتن چقد چاق شدی بگو شما چقد شکسته شدی ، من هرکی میرسید میگفت چاق شدی الان که رژیمم و ورزش میکنم یکی نمیگه لاغر شدی چون حسودن

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
عه چ خوب ک برنامه داری عزیزممنم دوس دارم ی همچین برنامه ای بنویسم ولی انگار از کمبود ویتامین هس یا ک ...

پس حتما مکمل استفاده کن و چیزایی مثل شیره انگور و خرما زیاد بخور 

بجاش ماکارونی برنج کمتر بخور روغن کمتری استفاده کن و....

عه چ خوب ک برنامه داری عزیزممنم دوس دارم ی همچین برنامه ای بنویسم ولی انگار از کمبود ویتامین هس یا ک ...

ببین هرکاری کردی قرص آهن و ویتامین دی بخور یادت نره و پشت گوشم ننداز 

اگر در توانته شیره انگور بخر فقط با چایی و لبنیات نخور تا جذب بشه آهنش ، یکماهه معجزه میکنه ، اشتهای زیاد و میل به شیرینیجات بخاطر کمخونیه ، ضعف و افسردگی و همه از کم خونیه بعد زایمانه .

در ضمن مصرف قند و شکر و بیسکوییت و اینها رو حد اقل کن چون اشتهای کاذب میارن و وقتی بدنت قند نداشته باشه میره سراغ چربی سوزی 

پس کمتر بخور ،من خودم بعد زایمان خیلی بیسکوییت و.. میخوردم الان ترکش کردم

عزیزم من بچم نزدیک دو سالگیه ، ۱۰ ماهگیش شرایطم کم و بیش مثل تو بود ، تو که صبر کردی یکم دیگه صبر کن ...

عزیزم خیلی ممنون ک برام وقت گذاشتی و توضیح دادی

انشالا سال بعد بیام بگم روحیم خوب شده

بدنم خیلی ناتوانه بی انرژیم یکم کار میکنم زودی خسته میشم

عزیزم بنظرت کمبود ویتامینی چیزی دارم اینطور میشم؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

منم تو بچه اول نمیرسیدم. یعنی بیشتر از حساسیت بچه ادم خودش حساسه که ناراحت نشه. الان یکی چهار ماهه و یکی سه ساله دارم. صبح اول وقت رو بزار برا خریدـ

لاقل برو نون بخر

هوای بیرون خواب و کوفتگی رو از سر ادم میپرونه. برگشتی حتما خودت و بچه با هم صبحونه بخورید. اجازه بده غذا رو لمس کنه. یه پیاله ماست بزار دست میکنه توش میکشه به همه جا. ماکارونی یا سرلاک. 

من سفره میندازم زیر بچه و میزارم با غذا بازی کنن. بعد هیجده ماهگی هم همه چی میخورن هم نمیریزن. ولی لباس و صورت تا اخر دوسالگی میره. 

صبح که رفتی بیرون و برگشتی توی ظرف نوشابه نخود بریز چند تا دونه. بزار جلو بچه. یا ظرف شیر خشک توش یه چیز بنداز صدا کنه

هویچ و سلزی ک کار نشستنی داری الان وقتشه

برا جارو کردن دو تا نپتون یا جارو دستی یک شکل بگیر. یه سطل هم دم دستت. همیشه بچه اونی که دستت هس رو میخواد. خالی کن بده بهش برو سراغ دومی. اونو برداشت تو اون یکی رو بده

لباس تا میکنی دو تا هم دستمال بزار بغل کوچولو. بچه های من پنج صبح بیدارن و حدود ده یا یازده میخوابن که نهار میپزم. 

الان راحتم اینها که ساعت یک و دو بیدار بشن خواهر برادرشون میاد من میخوابم

ولی وقتی بچه اولم بود نهار رو یا از بیرون میگرفتم یا شب که همسرم خونه بود درست میکردم. ظهر تا بچه میخوابید منم میخوابیدم

ولی اضافه و، ن نداشتم کلا. تا شش ماه همه رو اب میکردم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
روزی نیم ساعت بگو همسرت اگر امکان داره نگهش داره پیاده روی کناگه هم قبول نکرد توی خونه ورزش کن

اره عزیزم تصمیم گرفتم صبح ها بزارم پیش همسرم برم پارک بغل خونمون پیاده روی خیلی ممنون بابت حرفای خوبت گلم

روحیه گرفتم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من چی بگم که دست تنهام و دوقلوهام دو ماهشونه🥲🥲🥲🥲 اصلا چیزی نمیگم خودت  وضعیتم تصور کن 🫠🫠

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
عزیزم بدن بچه کوچک حساسه الان نمیشه رفت بیرون من بچه رو میذاشتم تو کالسکه تو خونه میچرخوندم ، هم باز ...

عزیزم توخونه روروئک بزارم خوبه؟

اونا خودشون تو شرایط تو بودن بهتر از تو نبودن فقط بلدن اورد ناشتا بدن ول کن حرفای چرت و پرتو ، بگو ه ...

همونو بگو بخدا حسود دوربرمون خیلی زیاده

همش ب ادم عذاب وجدان و حس ناکافی بودن میدم من ک باهمچین ادمایی رابطم رو خیلی کم کردم

عزیزم خیلی ممنون ک برام وقت گذاشتی و توضیح دادیانشالا سال بعد بیام بگم روحیم خوب شدهبدنم خیلی ناتوان ...

ببین بارداری و زایمان چیز الکی نیست ،بعدشم بی خوابی و کمخونی و شیر دهی ، همه ام کمبود ویتامین دی داریم.

پس خودت بهخودت کمک کن و تقویتی بخور مثل ویتامین دی و قرص آهن و شیره انگور و اینها ، برگه زردآلو معدن آهنه اما ببین نی نی اسهال نشه یوقت .

بعدشم به موقع غذات بخور اما یواش یواش تا مغزت پیام سیری بفرسته ، هویج و خیار وکاهو و کلم و کدو خورشتی خام کنار غذات بخور تا معدت با اونا پر بشه کم کالری هستن وپر از خاصیت برا یبوست بعد زایمانم عالیه .

صبر کن همین دختر کوچولوت یه روزی جواب تمام زحمتات میده مامان مهربون خداروشکر کن و توکل کن به خودش همه چیز درست میشه ، آدمیزاد خیلی قویه به خودت ایمان داشته باش و سخت نگیر تازه چندماهه زایمان کردی

2810