2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی باز شرف داره به صدتا اپارتمان

دیگه هرکی یه نظری داره خوشبخت و موفق باشی عزیزم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

اپارتمان فقط از دور قشنگه.حتی فکر کردن بهش اذیتم میکنه. تو خونه ی خودت هم اختیار نداری.

من عاشق خونه ی ویلاییم هر چی باشه. خیلی بهتر از آپارتمانه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من عاشق ویلایی ام و تو خونه ی ویلایی زندگی میکنم اینکه هرساعت از شبانه روز بخوام میتونم لباسشویی روشن کنم جارو برقی بکشم واینکه بچه ها هم راحتن ،هرتعداد مهمون بیادتاهرساعت بمونن برای کسی مزاحمتی ایجاد نمیشه برای شستن ملافه و پتو و خرده موکت وپادری جا کم ندارم وحتی برای خشک کردنشون هم فضا هست هرروز در رو بازمیکنم بایه ایوون پرگل و یه حیاط سرسبز رو برو هستم پنجره ی پشت حیاط رو بازمیکنم مرغ و اردک و...میبینم که همه ی اینابرای من دوست داشتنیِ،خوبیش اینه من خیلی از گوشت های مصرفی برای آشپزی رو خودم پرورش میدم از مرغ و خروس واردک و...محلی گرفته تا مرغ ماشینی .اینا گوشه ای از مزیت های خونه ی ویلایی بودواقعا این سبک زندگی رو با آپارتمان نشینی عوض نمیکنم  الهی هر کی آرزوشو داره خدابهش بهترین نوعشو بده

عزیزم منظورم نفهمیدی با حیاط کله خونم میشه صدوبیست متر...پنجاه مترخونست هفتاد تاحیاطحیاطش بزرگه

چرافهمیدم گلی.خونه ۵۰متری که حیاط دارباشه ندیدم.اطراف من ویلایی ها(بدون حیاط)۸۰به بالان.خوبه اینجوری جمع وجوره تمیزکردنش راحته.

چرافهمیدم گلی.خونه ۵۰متری که حیاط دارباشه ندیدم.اطراف من ویلایی ها(بدون حیاط)۸۰به بالان.خوبه اینجوری ...

آره ولی بیشترش حیاطه دردسره حیاط شستنم هست ...هفتاد متر حیاطش دیگه