2777
2789

من دوست دارم

آرززززومه

آرززززززوم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اذیت همسایه نداری هروقت مهمون داشته باشی ۷ صبح هم میتونی جارو بکشی ۱۲ شب ماشین لباسشویی روشن کنی هی ب بچت داد نمی‌زنی بشین سر ظهر بشین شبه آزادی پشت بام کلا دست خودته اصلا اختیار تام داری ویلایی عالیه 

اگر خیلی قدیمی نباشه عالیهههه عالی 

تو آپارتمان واقعا زندگی سخته 

همش باید سایلنت باشی 

بچه نمیتونه بازی کنه 

من خودم خیلی مقرراتی م یه خاطر همین نمیزارم پسرم تو خونه سر وصدا کنه تلویزیون همیشه کمه 

کلا دوست ندارم 

اذیت کننده ست.

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
حیاط مزیت بزرگیهو اینکه کسی طبقه پایینت نیستکه برای خرد کردن گوشت مغز کردن گردو یا بازی های هیجانی ب ...

آخ آخ گفتی دو ماه بادوم و گردو خریدم هنوز دست نزدم که ببرم خونه مادرم  بشکنم 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

ویلایی همه چیش خوبه، تنها بديش اینه که یکم امنیتش پایینه نسبت به آپارتمانی 

مثلا اگه شب تنها باشی می‌ترسی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من دوست دارمآرززززومهآرززززززوم

حتی اگه تو یه شهر کوچیک و بدرد نخور باشه؟بازم دوسداری؟

ما ک داریم من متنفرم آرزومه بفروشیم چندتا از همسایه ها بز دارن و الاغ همه جای کوچه خیابونامون کووود حیوونی ریخته و بوووی بدی میاد

2810