2777
2789
عنوان

به نامزدم خیانت کردم💔 چکار کنم ببخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 70 پست
اون خیلیی متعهد و غیرتی بود منم واسه اینکه اذیتش کردم اینکارو کردم وای اون جدی گرفت

به اصلی ترین بخش شخصیتش ضربه زدی 

بعد میگی به خاطر من تو رابطه نرفته نه قشنگم کاری کردی بنده خدا خودشم گم کرده داره دنبال خودش می گرده

اون توی جمع دوستانمون که منم بودم بعد ابنکه یه دعوای حسابی راه انداخته بودم جلوی همه گفت حواستون باش ...

یعنی تو لیاقت عشق رو نداری

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درضمن بخاطر تو نیست ک تو رابطه نمیره حالش از رابطه بهم میخورهشمام ذهنت درگیر نباشه ب زندگیت برس

قبل من کل زندگیش کار و درس و تلاش و اینا بود بعد با من اشنا شد واقعااا کل زندگیش طبق من میچرخید یعنی هرچی من میکفتم هرچی من میخواستم الان بعد کات مل زندگیش شده کار و درس و ورزش و اصلا هم با دخترا کاری نداره میکه میخام تنها باشم قصد ازدواج و دوستی و … ندارم

یبارک ازش پرسیدم دوستم داری هنوز یا نه؟ هیچی نگفت لبخند زد همین

چون اولویت اولت درست بوده و بهش بی توجهی میکردی اینجوری گفتهاون بنده خدا دوست داشته اولویت اولت باشه

به نظرت منظورش از اینکه. یبار به دوستام گفته بود که نیکی ارامش عجیبی داره و بهم انگیره میده چی بود؟ اوایل اشناییمون اینو گفت و اخر بار گفته بوذ نیکی وسواس فکری داره یعنی چی؟

ممنون میشم بگی

یعنی تو لیاقت عشق رو نداری

ب تظرت منظورش از این چیه؟؟ 

زمانی ک فک میکردم‌ اون مانع درس و کار و شغلمه بهم کفت من خیای تلاش کردم و درس و کار مهمه ولی مهمتر اینه که ده سال دیگه کنار کی باشی 

خودش پزشک حاذق و خیلیی موفقی هست ب نظرت یعنی چی

دیگه بدتر از این رفتار میشه روان‌پریش🤔

حالا ب نظرت منظورش از این چیه؟؟ 

زمانی ک فک میکردم‌ اون مانع درس و کار و شغلمه بهم کفت من خیای تلاش کردم و درس و کار مهمه ولی مهمتر اینه که ده سال دیگه کنار کی باشی 

خودش پزشک حاذق و خیلیی موفقی هست ب نظرت یعنی چی

حالا ب نظرت منظورش از این چیه؟؟ زمانی ک فک میکردم‌ اون مانع درس و کار و شغلمه بهم کفت من خیای تلاش ک ...

یعنی داری تو ذهنت زندگی میکنی

نه تو دنیای واقعی

دنیای واقعی این شکلی نیست

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
به نظرت منظورش از اینکه. یبار به دوستام گفته بود که نیکی ارامش عجیبی داره و بهم انگیره میده چی بود؟ ...

وقتی میگه آرامش میدی بهش که مشخصه دیگه 

آخراش که اونو گفته بود حتما چون بهش شک داشتی