دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزم پسر من دو ماهشه چشمش قی میکرد مژه هاش به هم میچسبید
بردیمش دکتر قطره نوشت دو روزه قی کردنش خوب شد ولی اشک میکرد که گفت باید ماساژ بدین
سه روزه دارم ماساژ میدم خیلی بهتر شده
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
دخترم بود ی شب گرفتم چای پرنگو با پنبه به چشمش،میزدم پاک میکردم دوباره دور تا دور چشمشو ماساژ میدادم بازم عفونت میومد ینی شاید ۱۰ بار این کارو ادامه دادم بعدش خوب شد .ولی بعد ی مدت دوباره شد بردمش دکتر ی قطره داد استفاده کردم کاملا خوب شد
خب خداروشکر نه این حالت جوش مثل این تصویر زیر چشمش زده و حالت چشمش کمی با هم فرق داره کمی نگرانم
عزیزم چشمای پسر منم با هم فرق داشت اون یکی قرمز شده بود و یه کم ورم داشت نگران نباش
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
پناه بر خدا نمیدونم چرا اینقدر دلم بی قراره میترسم یه چشمش کوچیک بمونه
نه عزیزم چشمش کوچیک میشه چون ورم داره دقیقا چشم پسر منم همینطور شده بود ولی الان خیلی بهتر شده فقط یه کم هنوز اشک میکنه