2777
2789

من یه پسر دو ساله دارم امروز رفتیم عروسی بچهای هم سنش همه ماشالله درشت چاق هیکلی ولی بچه من لاغر و ریز چند نفر بهم گفتن چرا بچت لاغره چرا نمیرسی بهش .بچم غذا هم بیشتر مرغ و برنج و سیب زمینی میوه هم میدم ولی سوپ کم چون دوس نداره لبنیاتم نمیخوره .قدش ۸۲وزنش دو نیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف مردم و بخوای از الان ملاک زندگیت کنی میشی مادرای ما همسایه یه کلمه شر و ور میگه اونم سریع روش تاثیرمیداره

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2805
حرف مردم و بخوای از الان ملاک زندگیت کنی میشی مادرای ما همسایه یه کلمه شر و ور میگه اونم سریع روش تا ...

دقیقا

میشه همین ترومایی که من دارم تو داری هممون داریم

یجایی به بعد این زنجیره و قطع کنیم

من زن بودنم را دوست دارم🎀
دقیقامیشه همین ترومایی که من دارم تو داری هممون داریمیجایی به بعد این زنجیره و قطع کنیم

بله عزیزم کاش ما کارای نسل قبل و تکرارنکنیم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2810