2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا کسی بچش عفونت مجرای اشکی داشته بدو تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 30 پست

یعنی چی؟؟؟

گریه میکنه اشک نداره؟؟؟

من چون اینشکلی بودم گفته بودن باید جراحی بشم😐😐

تا اینکه یه دکتری میگه گوشه چشم رو هر یه ساعت ماساژ بدید باز شه

و میشه

متخصص ببر عزیزم

چشم اصلا چیزی نیست بقیه بخوان با عکس مشکل تشخیص بدن

دقیقا پسر منم اینطکر بود از بدو تولد خوب شد عفونتش خوب بشه چشمش نرمال میشه

جدی میگی وای خیلی خوشحالم کردی خدا پسرتو نگه داره ببخشید چند وقت بعد نرمال شد حالت چشمش؟ 

19، 29، 16

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم بود ی شب گرفتم چای پرنگو با پنبه به چشمش،میزدم پاک میکردم دوباره دور تا دور چشمشو ماساژ میدادم ...

آره استارتر منم با چای تازه دم غلیظ میشستم پلکشو نریزی تو چشمش با پنبه پلکشو بشور فقط

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرت حالت چشمش قبل عمل با هم فرق می‌کرد؟

ن بابا اصلا هیچی ماشاءالله اوکی بود

مامانش گفت چشمشو جراحی کردیم باورم نمیشد هعی میگفتم چرا پانسمانم نداره🤣

بچه قبل عمل بی قراری داشت ولی بعد عمل نه فقط پی مسخره بازی🤣😍

اگرم این عمو لازم شد انجام بدی 

نترس چیز خاصی نیست

.

2805
خب خداروشکر ممنون عزیزم که جواب دادین

فدات ❤️ اتفاقا منم میترسیدم چشماش تا به تا بمونه یکیش کوچولو یکیش بزرگ ولی خوب شد 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
خب خداروشکر نه این حالت جوش مثل این تصویر زیر چشمش زده و حالت چشمش کمی با هم فرق داره کمی نگرانم

چشم پسر من جوش نداشت ولی مدل پلکش و ورمش مث این عکس شده بود یک چشمش کوچیکتر شده بود و مدلش فرق داشت ولی خوب شد فقط اگر دکتر گفته اون جوش مهم نیست ک هیچی اگ تازه جوشه درومده ببر دکتر ببینه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر خدا بچتو نگه داره واست

همچنین گلم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
چشم پسر من جوش نداشت ولی مدل پلکش و ورمش مث این عکس شده بود یک چشمش کوچیکتر شده بود و مدلش فرق داشت ...

نه از اول بزرگ بود الان داره کوچیکتر میشه دکتر گفته بعد دو هفته دوباره بیارینش دیگه خودش اگه بگه باید تخلیه بشه که دیگه انجام میدیم

19، 29، 16
عزیزم حالت اون چشم عفونت کرده اش فرق می‌کرد با اون یکی آخه این حالت چشماش با هم فرق میکنه

بله فرق میکرد عزیزم من با پد و آب گرم چشماش پاک میکردم بعد قطره ای که دکتر داده بود میزدم خوب شد

2810