2777
2789
وسواس خیلی سختهپوستت ک درست میشه چند روزهولی بنظرم وسواستو درمان کن منم یه زمان وسواس فکری داشتم و ن ...

منم داشتم و درمان شدم..فقط اراده می خواد..ادم وسواسی نی دونه فکراش اشتباهه ولی جرات نداره که نقابلش بایسته..یه مدت رفتم رفتار درمانی با خودم لجبازی کردم خوب شد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پیش کدوم دکتر ،من هزار تا دکتر رفتم تا حالا

نمیدونم گلم، قم هستیم، خواستی برات میپرسم کارش خیلی خوبه، برادر شوهرم حمام هاش و سرویس رفتناش  خیلی طولانی بود، نیم ساعت طول میکشید وضو بگیره کارشون داشت با خانمش به جدایی میکشید اما الان عالی شده، اینم بگم گلم کنار روانپزشک روان درمانگر هم میتونه کمکت کنه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نمیدونم گلم، قم هستیم، خواستی برات میپرسم کارش خیلی خوبه، برادر شوهرم حمام هاش و سرویس رفتناش خیلی ...

عزیزم ایشون شاید مذخبی بودن با گفتن شرایط دینی به خودشون اومدن و من متاسفانه این حرفا روم تاثیری نداره که مثلا خدا فقط گفته یه بار و از این حرفا 

عزیزم ایشون شاید مذخبی بودن با گفتن شرایط دینی به خودشون اومدن و من متاسفانه این حرفا روم تاثیری ندا ...

نه عزیزم زیاد مذهبی نیست، درمان وسواس یه بعد بینشی داره یه بعد رفتاری، بعضی روان شناس ها مثل کسایی که cbt کار میکنن بیشتر به شما تمرین های رفتاری میدن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نه عزیزم زیاد مذهبی نیست، درمان وسواس یه بعد بینشی داره یه بعد رفتاری، بعضی روان شناس ها مثل کسایی ک ...

پس ممنون میشم دکترشو بهم معرفی کنی عزیزم 

چون واقعا تو فشارم 

دیشب ۹ شب رفتم حموم ۲ صبح اومدم بیرون 

یه صابون رو کلا تموم کردم 

یه شامپو شبنم بزرگ رو کلا نصف کردم

همش لیف میزدم میگفتم نشد میرفتم زیر دوش 

دوباره از اول 

همش تکرار 

انقدر صورتمو لیف زدم  روی بینیم چونم پشت لبم پیشونیم 

گردن و سرشونه زخم شده شدید 

تو رو خدا یادت نره عزیزم