دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹
تنها یه چیز خودت و شخصیتت و خانوادت احترام بزار و خط قرمز تعیین کن و آنقدر خودت رو مهم بدون که جرعت نکنه بهت تو بگه در اون صورت بدترین مرد ها هم رامت میشن باید خودت به خودت احترام بزاری و خودت رو دوست داشته باشی تا اونا هم یاد بگیرن رفتار درست با تو چی هست متاسفانه اینو خیلی دیر فهمیدم
من ویژکی خاصی نداشتم ولی نصیبم شده ولی اینکه بعد این همه سال از لحاط شخصیتی و رفتاری خوبه به خاطر اینه بهش احترام گذاشتم همیشه باهاش لج نکردم جرو بحث نکردم به خانوادش بی احترامی نکردم هر وقت عصبانی شده کوتاه اومدم شاید اگه خلاف این بودم العان با شخصیت و خوش اخلاق نبود
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...