2777
2789
بیین درسته خوردنش کلا لذت داره ولی ۲۰روز شیرینی مصنوعی نخور اونوقت شیرینی نون خامه ای میزنه زیر دلت ...

نمیدونم درک میکنی یا نه چن ی وقت ی بار شیرینی خونم میفته و باید بخورم اگه نخورم همش حس میکنم بدنم ی چیزی کم داره ک هیچ جوره جاش پر نمیشه مجبور میشم بخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تواین ۳ماه چیا میخوردین؟بجای نون و برنج چی باید خورد که سیر شد؟

صبحانه باید پروتئینی باشه ترجیحا:عدسی،لوبیا گرم،تخم مرغ آب‌پز،انواع املت‌ها با روغن خیلی کم.

به فاصله۳-۲ ساعت باید حتما میان وعده سالم خورد(میوه،مغزیجات،یک برش کوچک نان سنگک یا نان پروتئین با پنیر و گردو یا کره بادام زمینی،…)

قبلا از ناهار یه کاسه حداقل متوسط سالاد که به جای سس ترجیحا ماست ایسلندی(چربی صفر و پروتئین بالا داره)،وقتی میرید سراغ ناهار اول گوشت یا خورشتتون رو بخورید آخر سر برید سراغ پلو،ناخودآگاه سیر هستین و خیلی کمتر می‌خورید.

باز هم میان وعده ۳-۲ساعته.

قبل از شام باز هم سالاد و…

این وسط روزی حداقل شش هزار قدم پیاده‌روی که الزاما لازم نیست پشت سر هم باشه و بهتره حداقل پنج دقیقه‌ش بلافاصله بعد از وعده غذایی باشه.

چیپس و هله هوله و…حذف

🤣🤣🤣بخدا چن روزی بود بدجور هوس کرده بودم دیگه امروز رفتم گرفتم بسم الله کردم بخورم تاپیکتو دیدم من ...

منم خیلی دوست داشتم عاشق شیرینی جات بودم ولی از وقتی شروع کردم به رژیم ،دیگه خود به خود هوس نمیکنم یا خیلی کم پیش میاد هوس کنم

نمیدونم درک میکنی یا نه چن ی وقت ی بار شیرینی خونم میفته و باید بخورم اگه نخورم همش حس میکنم بدنم ی ...

این یکی از عوارض قند مصنوعیه حوصله داشتی درموردش بخون

قند مصنوعی خیلی سریع قندتو‌بالا‌میبره و‌خیلیم‌زود میاره پایین که مجبورت میکنه دوباره یچیز شیرین بخوری

ولی قندای طبیعی اینجوری نیست

♥️♥️

صبحانه باید پروتئینی باشه ترجیحا:عدسی،لوبیا گرم،تخم مرغ آب‌پز،انواع املت‌ها با روغن خیلی کم.به فاصله ...

مرسی عزیزم اسکرین شات گرفتم حتما تغذیمو درست‌کنم

شکمم دیگه خییییییلی بزرگ شده😔

♥️♥️

این یکی از عوارض قند مصنوعیه حوصله داشتی درموردش بخون قند مصنوعی خیلی سریع قندتو‌بالا‌میبره و‌خیلیم‌ ...

چطور میشه بعد از. مدتی دیگه دلت نمیاد بخوری ؟من خودم تعجب میکنم عاشق کیک و شیرینی جات بودم ولی خیلی راحت بود ترک کردنش

این یکی از عوارض قند مصنوعیه حوصله داشتی درموردش بخون قند مصنوعی خیلی سریع قندتو‌بالا‌میبره و‌خیلیم‌ ...

درسته من در این مورد چیزی نمیدونستم حالا چن وقت پیش اتفاقی ی مقاله ایو دیدم ک نوشته بود بعضی افرد تو فصل زمستون ی افسردگی میگیرن حالا اسمش دقیق یادم نمیاد ولی تو این تایم بدنشون ی چیز شیرین میخواد ب سمت چیزایه شیرن کشش دارن طوری ک نخورن اعصابشون درگیر میشه و من واقعا اینو تو خودم دیدم تو این فصل این مدلی میشم 

باید برم سرچ کنم 

چطور میشه بعد از. مدتی دیگه دلت نمیاد بخوری ؟من خودم تعجب میکنم عاشق کیک و شیرینی جات بودم ولی خیلی ...

انگار یجورایی اعتیاد اوره تا وقتی مرتب میخوری بدن عادت میکنه

خیلی جالبه الان من یه خوراکی بخورم به دهنم خییییلی شیرین میاد

ولی خواهرم که زیاد شیرینی میخوره همچی به دهنش بیمزه است حتی مربا شله زرد

♥️♥️