2777
2789
این‌ تاپیکو در حالتی دیدم ک نیم کیلو نون خامه ای گرفتم دارم دولپی میخورم😁😂آقاا اگه قند و شکر حذف ش ...

بیین درسته خوردنش کلا لذت داره ولی ۲۰روز شیرینی مصنوعی نخور اونوقت  شیرینی نون خامه ای میزنه زیر دلت 

یجوریی اصلا میلت به شیرینی کم‌میشه

♥️♥️

سایز هم کم کردی

بله🥰

اصلا قبل از اینکه خودمو بکشم...شلواری که اندازم نبود و پوشیدم و اندازم شده بود

ولی خب من رژیم جدی گرفتم....نه فقط حذف خوراکی های ناسالم

عادت های اتمی و اثر مرکب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به این سرعت که اثر نمیذاره عزیزم

اگه سایر قندهای حتی طبیعی و کربوهیدرات‌ها هم در کنارش به اندازه حداقل مورد نیاز مصرف بشن، رژیم غذاییتون مبتنی بشه بر پروتئین و سبزیجات،فعالیت بدنی به اندازه و خواب کافی هم داشته باشین کم‌کم نتیجه می‌بینین.

من توی سه ماه هفت کیلو کم کردم و واقعا اثرگذار بوده توی ظاهرم.

من بالای بکسال هست که قند ‌ شکر مصنوعی رو به حداقل رسوندم بعد هم دو ماه کامل قطع کردم اصلا هم تغییری ...

بالاتربحثش بود حذف قند مصنوعی به تنهایی تاثیر نداره باید شیرینی طبیعی هم‌ به اندازه بخوری ورزش کنی نون برنج هم‌کم کنی

♥️♥️

بله🥰اصلا قبل از اینکه خودمو بکشم...شلواری که اندازم نبود و پوشیدم و اندازم شده بودولی خب من رژیم جد ...

یعنی آنقدر. حذف کربوهیدرات تاثیر داره ؟بیشتر از شیرینی و قند مصنوعی ؟

اره من خودم قند مصنوعی نمیخورم ولی قند طبیعی فراوون میخوردم شیره انگور عسل روزی ۷.۸تا خرما آخر شبا م ...

نه بابا تازه کالریش بالاتره 

کالری یه جبه قند از یه دونه خرما کمتره 

دکتر‌به من گفت قند میوه خیلی بالاست و به راحتی اب نمیشه بیشتر از یه واحد نخور 

وایییی😂😂پس من بدموقع تاپیک زدم 😂😂

🤣🤣🤣بخدا چن روزی بود بدجور هوس کرده بودم دیگه امروز رفتم گرفتم بسم الله کردم بخورم تاپیکتو دیدم 

من کلا عاشق نون خامه ایم تحت هیچ شرایطی حذفش نمیتونم کنم هر چقدرم مضر باشه🫠

به این سرعت که اثر نمیذاره عزیزماگه سایر قندهای حتی طبیعی و کربوهیدرات‌ها هم در کنارش به اندازه حداق ...

تواین ۳ماه چیا میخوردین؟بجای نون و برنج چی باید خورد که سیر شد؟

♥️♥️

یعنی آنقدر. حذف کربوهیدرات تاثیر داره ؟بیشتر از شیرینی و قند مصنوعی ؟

خیلی موثره

وقتی اصولی کمش می‌کنی متوجه میشی چقدر قبلا مصرفت زیاد بوده،من الان بندرت حتی توی وعده صبحانه نون می‌خورم،اصلا میل ندارم بهش

کائنات این پستو گذاشته جلوت😂

دقیقا🤣🤣🤣ی کم عذاب وجدان گرفتم ک میری باشگاه تلاش میکنی سعی کن تغذیت خوب باشه ولی خو گفتم عیب نداره عذابرو پیچوندم ولی این تاپیک سر راهم سبز شد