2777
2789
عنوان

مهمون دارم خانواده همسرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 58 پست

من اولین دعوتشون اینارو درست کرده بودم

سالاد مکزیکی،  خاگینه، رولت مرغ، کشک بادمجان

آش دوغ، زرشک پلو

میوه، شیرینی، ترامیسو، کیک 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرغ شکم پر درست کن کنارش شیرین پلو و مواد خلال اینا خیلی باحال میشه.سالاد اندونزی،هم عالیه.کنارشم چوم همه سرده ترشی و سالد فصل و زیتون پرورده بزا.پرورده خودت درست کن دونه های انار تازه هم بریز.

راستی سالاد انار هم عالی میشه

دسر هن که بعد غذاست به سلیقه خودت 

من یه مدل کوکی ساده یاد گرفتم خیلی خوشمزه بود

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
آره خب اینا عالی هستند یه دسر ی میوه ای هم اضافه کن طبق رسومات خودشون حتما پاگشا شدی ودیدی خودشون چط ...

منو پاگشا نکردن بعد عروسی 

بعد عقدم دعوت کردن فقط مادرشوهر پدرشوهر بدون جاریا برام شامی درست کرد میوه هم سیب پرتقال🫥

فسنجون ریسکش بالاست. مزاج شون رو برا فسنجون میشناسی که میخوای درست کنی؟

میدونی چرا؟ یکی ترش دوست داره یکی ملس یکی شیرین یکی بی مزه. 

یکی با مرغ یکی با گوشت خورشتی یکی با گوشت قلقلی 

یکی سیاه یکی قهوه ای دوست داره. 

یکی با روغن زیاد یکی با روغن کم. 

من همچین ریسکی نمیکنم درست کنم. 

مخصوصا برا خانواده همسرم که اصلا فسنجون هاشون رو دوست ندارم و چون اونجوری دوست دارن من نمیتونم براشون بپزم. من ملس دوست دارم. طعم دار دوست دارم. یه کم هم شکر میزنم. اونا رب انار میزنن ولی واقعا بی مزه بی مزه هست. 

جای فسنجون قیمه و قرمه میپزم که همه پسنده. 😁

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

به نظرم فسنجون چون خودش مرغ داره کنارش مرغ درست نکن. میتونی مثلا مرغ بذاری با قورمه سبزی

اره استارتر ببین یه خورشت درست کن ترجیحا خورشت سبزی درکنارشم یه چیز سرخ کردنی مثل ماهی یا مثلا رولت گوشت یا شامی یا مرغ 

کاربری دست دو نفره ❤️😘