2777
2789
عنوان

به نظرتون فردا بازرس

85 بازدید | 6 پست

طرف حق رو میگیره یا بخاطر نیروی خودش ناحقی میکنه

دلم میخواد جیغ بزنم از ته دل به خدا شکایت اون آقاهه رو بکنم

از بس از اول بهمون گفتن ولش کن و .... تو سری خور شدم

اولین باره کسی اذیتم کرده و میخوام برم ازش شکایت کنم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

دوس ندارم بخوابم

دلم میخواد زود صبح بشه

برم بهش بگم چرا اینجوری رفتار کردی

دوس داشتی خواهر خودتم بود جلو این همه آدم اینجوری یکی داد میزد بهش و توهین میکرد؟

رو دلم یه عالمه غصه اس 

بغض دارم هنوز 

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

دوس ندارم بخوابمدلم میخواد زود صبح بشهبرم بهش بگم چرا اینجوری رفتار کردیدوس داشتی خواهر خودتم بود جل ...

🫂❤️

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲❤مهربونم

گر نگهدار من‌ انست که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد

از رحمت خدا غافل نشو

خدایی مطمعن‌باش نمیزاره اسیبی بهت برسه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
گر نگهدار من‌ انست که من میدانمشیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارداز رحمت خدا غافل نشوخدایی مطمعن‌باش نمی ...

دورت بگردم مهربون جان

مرسی بخاطر حرفت

دلگرم شدم

خدا خودش همیشه کنارت باشه خوش قلب جان

دورت بگردم مهربون جانمرسی بخاطر حرفتدلگرم شدمخدا خودش همیشه کنارت باشه خوش قلب جان

عزیزدلی

انشالله ک فردا بر مراد دلت باشه❤️❤️