2777
2789
عنوان

زود رفتی گلم,رفتی داغت موند به دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 63847 بازدید | 286 پست
سلام واقعا متاسفم دوست ندارم حرفهای کلیشه ای بزنم ولی حرف دیگه ای هم نمیتونم بگم خدا صبرتون بده واون نازنینو خدا بیامورزه. فاتحه ای چو آمدی برسر خسته ای بخوان لب بگوشا که میدهد لعل لبت به مرده جان با خواندن صحبتهای شما به یاد خواهر همسرم افتادم اونم زود رفت ولی با یک دنیا نگرانی و وقتی همسرم براش فال گرفت این آمد وما برروی سنگ مزارش این شعر را نوشتیم خیلی خوشحال شدم که یک مرد در کنار همسرش تا آخرین لحظه ایستاد و مقاومت کرد آفرین بر شما.دوست گرامی برای همسرتان هر شب 2 رکعت نماز بخوانید به نیتش مطمین باشید خوابش رو میبینید.
سلام
این روزها من هم غم سنگینی دارم
نه
من عزیزی رو زیر خاک ندارم. من آرزوها و امیدهای زنده ای رو دارم که هر ر وز باید براشون فاتحه بخونم
من آدمای زنده ای رو دارم که هرلحظه باید برای عشم به اونها فاتحه بخونم

شما یک جور داغدارید و من هم یک جور

خیلی دلم گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اقای اسکادا
عنوان تاپیکتون دل آدمو به لرزه میندازه. چندین بار دیدم ولی جرات نکردم بیام توش تا ببینم چه اتفاقی افتاده. امروز اومدم و داغتون رو تجسم کردم. براتون بهترینها رو ارزو دارم و امیدوارم اون مهربون توی اون دنیا آرام و شما نیز صبور باشید. فکر می کنم با خوندن مطلبتون قدر همسرم رو خیلی بیشتر بدونم و به خاطر خیلی چیزهای جزئی و پیش پا افتاده نرنجونمش.
کاش تاپیکتون رو حذف نمی کردین و می ذاشتین تا ابد بمونه. اگه دخالت نیست لطفا بیشتر در مورد همسرتون بگین.
عمرتون دراز باد
Lilypie Premature Baby tickers
سلام دیانای سمیرا ی عزیز. خیلی خوشحال شدنم پستتو دیدم.از اینکه به فکر منی خیلی خوشحالم و موجب دلگرمیمه. برام دعا کنید خیلی دلم تنگه. قلبم فشرده است. به جز آه عمیق کاری از دستم بر نمی یاد احتمالا افسردگی گرفتم توان انجام هیچ کاری ندارم
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام اقای اسکادا
برای شما ارزوی صبرمیکنم و از خدا میخوام به حق این ماه عزیز روح نازنیتون رو قرین رحمت بیکران خودش کنه.

راستش خیلی وقته این تاپیکو دیدم ولی فکر میکردم برا خانمیه که فرزندشو توی بارداری از دست داده نمیدونم چرا؟؟؟؟؟ولی امروز یه دفعه اومدم و از صفحه اول خوندم....وفهمیدم نباید همیشه به چیزی که تو ذهنم میگذره اعتماد کنم!!!
اشک تو چشام جمع شد و یاد خاطرات خودم افتادم و به قول شما باعث شد بیشتر قدر همسرمو بدونم.

راستش به عشقتون غبطه خوردم با اینکه ما هم از 12 سال پیش عاشق همیم ولی نمیدونم چرا مرور زمان و وجود پسرم باعث شد یه کمی از شعله عشق و علاقمون کاسته بشه ولی با خوندن مطالب شما اون شعله قدیمی دوباره جون گرفت و دلمو گرم کرد.

ای کاش تمام عشقا مثل عشق شما بود.من میشناسم کسیو که شوهرش به بیماری لاعلاجی دچار شده و با یه بچه یه ساله میخواد ازش جدا شه!!!!!!!!کاش همه عاشقانه همسرامونو دوست داشته باشیم و قدر همو بدونیم.

بازم از خدا میخوام کمکتون کنه تا به هر چه که میخواین برسین و روح عزیزتون در بهترین جای بهشت با حضرت زهرا(س) همنشین باشه.
سلام اسکادای عزیز. دردت وصف ناشدنی است و غمت بزرگترین غم دنیا. امروز برای اولین بار این تاپیک رو دیدم و از اولین پست تا اخرینش رو خوندم. نمیدونم چی باید گفت اما میدونم از عبارت غم اخرت باشه و یا خاک اون بقای عمر شما متنفرم. از خدا برات طلب صبر میکنم و ارامش که تنها راه چاره است.
برادر مهربونم دوستان حرفهای ارامش بخشی زدن. من هم بر این باورم که چند سال زندگی با عشق بسیار شیرین تر از یک عمر زندگی بدون علاقه است. اما پایانی تلخ قسمت شما شد. از خدا میخوام روح عزیز از دست رفته ات قرین اسایش باشه.
سلام
امیدوارم همینطوری که تونستید این چند ماه را بگذرونید بقیه عمرتون هم به یاد عشقتون هم باشید امیدوارم خدا به شما صبری بزرگ عطا کنه
ما همه منتظران لطف خدا هستیم و تمام کسانی را که در کنار ما هستند از یاد بردیم امیدوارم این تایپیک باعث بشه ما بیشتر به اطرافیانمان فکر کنیم
به نظر من اگر با فکر عشقتون بخوابید حتما خوابش را خواهید دید براش خیرات بدید و دعا بخوانید اون دستش از این دنیا کوتاهه
سلام اقای اسکادا سرگذشت شما را خوندم خیلی متاثر شدم میدونم هیچ کلامی نمیتونه دل غمگین شمارو تسلی بده ولی من میخواستم یک مطلبی به شما بگم : بعضی از انسانهایی که به این دنیا میان فقط و فقط برای راهنمایی اطرافیان میان یعنی با اومدن و رفتنشون میخوان یه درسی بدن اینها روحهای عالی و پیشرفته ای هستن که معمولا عمرشون کوتاهه بعضی وقتا حتی به کوتاهیه نینیه داوودی عزیز. یعنی وقتی وظیفه خودشون را انجام دادن میرن . مطمئنا روح همسز شما هم روح راهنمای شما بوده وبا بیماری و مرگش به شما درس را داده و مطمئنم که شما هم درس را گرفتین شاید الان که داغدار هستین متوجه نشین ولی بعدا این مسئله را میفهمین و با این از دست دادنی که تجربه کرذین خود شما هم رشد معنوی داشتین.
اقای اسکادا شما باید از این به بعد سعی کنین اون را رها کنین منظورم فراموش کردن نیست باید رهاش کنین تا روحش به ارامش برسه چون اون الان تو یه سطح دیگه هست .
اقای اسکادا من ای میل خودم را اینجا میذارم اگه دوست داشتین به من ای میل بزنین اسم یک کتاب را میخوام بهتون بگم و ادرس یک سی دی که مخصوص کسانیه که عزیزی را از دست دادن.
emaile: jazire_koochak@yahoo.com
سلام لی لی عزیز شاید این عمیق ترین همدردی بود که در مورد مرگ فرزندم شنیدم. واقعا ازت ممنونم. حقیقت همینه که شما گفتی من در همون چند ماه با فرزندم خو گرفتم و حضورش باعث تغییرات زیادی در زندگیم شد. نه تغییرات دنیوی بلکه تغییر دیدگاه و تغییر سطح ارتباط با خداوند عالم و تغییرات روحی. یادمه همون موقع ها که فرزندم رفته بود یه نفر بهم اس ام اس داد که حضور هیچ کس در زندگی ما بی دلیل نیست چه خوب است که دریابیم دلیل این حضور را . اون موقع این اس ام اس خیلی منو به فکر واداشت و کمی تسلی داد ولی الان با صحبت شما مفهومشو بهتر درک می کنم.
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ممنونم لی لی عزیزم
آقای اسکادا

بهتون تبریک میگم که اینقدر مرد با احساس و مهربونی هستید واقعا حیف که زود زندگی خوبتون پایان گرفت باز هم خداروشکر همسرتون توی این مدت با وجود همسر خوب و وفاداری چون شما طمع خوش زندگی رو چشیده انشااله خدا بهتون صبر بده و خدا بهترین راه رو پیش رویتان قرار دهد.
آقای اسکادا
هر روز میام اینجا رو می خونم و باز برا خانمت دعای خیر می فرستم که می دونم تنها چیزیه که اونجا به دردش می خورد دعا و قران ... امیدوارم که به روحش برسه
اگه زحمتتون نیست برام منم میل کنید دلم نمی خواست زحمت بدم شرمنده
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/