2777
2789
عنوان

کیا رژیم لاغری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 75 پست

فست میکنم 

در حالت نرمال بیست ساعت فست چهار ساعت آزاد که اونم معمولا یه لیوان شیر یا یه چیز سبک میخورم

اگه حوصله داشته باشم هم مثلا ۳۸ ساعت هیچی نمیخورم بعد یکم میخورم دوباره فست 

هفته ای چهار روز هم میرم باشگاه 

۸۰ بودم الان ۷۱ شدم

بستگی به بدنت داره من غذا نمیخورم حالم بهتر میشه 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوب کم‌کردی هفته ای یک کیلو نه کمه نه زیاد که ضرر داشته باشهبرنامه خاصی نصب کردی برای کالری شما ...

توایتا عزیزم عضو یک گروهم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
2805

من قبل بارداریم ۶۴ کیلو بودم تو بارداریمم همش کم میکردم بجا اضافه کردن و یهویی هم وزنم رفت بالا شدم ۷۹،بعد زایمان شدم ۷۱،هر روشی هم ک بگی رو امتحان کردم ک وزن کم کنم نشد ک نشد ،تا اینکه رژیم فست رو شروع کردم،روزی نیم ساعت هم ورزش و رقص،هفته یی یک کیلو کم میکنم

قد و وزنت چقدره؟چند کالری میخوری؟با مانکن؟

توگروهم توایتا

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
فست میکنم در حالت نرمال بیست ساعت فست چهار ساعت آزاد که اونم معمولا یه لیوان شیر یا یه چیز سبک میخور ...

منم ۵ کیلو کم کردم غذا کم میخورم حالم بهتره ولی بعداز ۳ ماه ریزش مو شدید گرفتم نمیدونم چیکار کنم 

سلام،عزیزم میشه لطفاً در مورد رژیم فستینگ توضیح بدی؟دکتر این رژیم رو بهت داده یا از اینترنت سرچ کردی ...

عزیزم واسه دوستان گفتم فقط این نکته رو جا گذاشتم درکنار این رژیم وپیاده روی یا نرمش توخونه باید کالری شماری هم کرد.اره گلم ازمشاور تغذیه برنامه گرفتم 

بگو بهم قد و وزن و‌کالریتو

قدم170 و زنم 😔

منم ۵ کیلو کم کردم غذا کم میخورم حالم بهتره ولی بعداز ۳ ماه ریزش مو شدید گرفتم نمیدونم چیکار کنم

باید بری دکتر بهت ویتامین و مکمل بده

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
2810