2777
2789
عنوان

کیا رژیم لاغری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 75 پست
باید بری دکتر بهت ویتامین و مکمل بده

رفتم دکتر ویتامین داد ولی سریع گفت ماینوکسیدل مصرف کن به اصرار من ازمایش نوشت هنوز جوابش آماده نشده 

تیرویید کم کار دارم با قرص کنترله 

داشتم خوب پیش می‌رفتم برای کاهش وزن ولی با ریزش مو شدید یکم بیخیال رژیم شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اره پیاده روی هر روز وورزش تو خونه

اگه فست اذیتت کنه بهتره با دکتر تغذیه رژیم اصولی بگیری که زیرش مو و اینا هم برطرف بشه

منم فستم اصولی نیست یعنی غذای مفید نمیخورم در حد یه لیوان شیر و اینا میخورم رو غذا وسواس گرفتم

دوستم با رژیم دکتر تغذیه تو یه ماه پنج کیلو کم کرد

ولی من اونجوری نمیتونم سخته بهم بگن اینو بخور اونو بخور

عوضش سالمه اونجوری 

یا مثلاً صحبت کن ببین چه غذا ها و موادی خوبه برا زیرش مو تو ساعت های ازادت همونا رو بخور 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
میشه منوهم راهنمایی کنید دوماهه زایمان کردم و حسابی اضافه وزن دارم

روزی یک قاشق زیره دم میکردم ظهرمیخوردم شبم میخوردم چوب. دارچین هم بااب جوش دم میکشید بالیمو میخوردم .چای سبز صبحا میخوردم .روزی ۲ساعت یاتندتند میرقصیدم. یا چهاردست وپا شکمم ومیدادم. داخل تندتندازاین ورخونه به اون خونه

بهترین رژیم فستینگ ۱۶/۸عاااالیه من دوماه بدون سخت گیری ۱۲ کیلو کم کردم الان یک ماه ول کردم وزنم ثاب ...

روزی چند کالری مصرف میکردید؟

اگه کسی امضام رو دید برای اینکه خدا  بچه های سالم و صالح به من و همسر مهربونم بده صلوات بفرسته لطفا🥹
فست میکنم در حالت نرمال بیست ساعت فست چهار ساعت آزاد که اونم معمولا یه لیوان شیر یا یه چیز سبک میخور ...

یعنی سه روز پشت سر هم هیچی نمیخورید؟ 

اگه کسی امضام رو دید برای اینکه خدا  بچه های سالم و صالح به من و همسر مهربونم بده صلوات بفرسته لطفا🥹
من قبل بارداریم ۶۴ کیلو بودم تو بارداریمم همش کم میکردم بجا اضافه کردن و یهویی هم وزنم رفت بالا شدم ...

چطوری فست میگیرید؟ روزی چند کالری مصرف میکنید و چیا میخورید؟ 

وا مگه چند کیلویی عزیزم این همه آدم میرن زیر تیغ عمل تا لاغر بشن شما اعتماد به نفس نداری عزیزم

۴۲ اجی ...۴۲ با این وزن اعتماد بنفس میمونه اجی😭

سلام دوستای خوبم .شما ک داری امضای بنده رو میخونی میشه ازت خواهش کنم‌😥برای خوشبختیم برام صلوات بفرستی انشالله ک صد برابرش ب زندگی خودتت برگرده ....خدایاااا تنها امیدم تویی میدونم ک نا امید از درگاهت برنمیگردم ب وقتش جوابو خواهی داد 😊....من اینو تجربه کردم ب چشم دیدم  کسی ک خونه پدرش خوشبخته خونه همسرشم خوشبخت میشه کسی ک با با هزاران بدبختی تو خونه پدرش دست پنجه نرم میکنه خونه همسرشم صد برابر بدتر میشه ...خدا زورش ب کسی برسه دیگ تمومه 💔💔💔💔💔خدایااااا مصلحتوووو شکرررر
چطوری فست میگیرید؟ روزی چند کالری مصرف میکنید و چیا میخورید؟

من قند رو کلا حذف کردم،از نوشابه بگیر تا آبمیوه صنعتی نمیخورم،بعد از ساعت ۱۰ شب هیچی نمی‌خورم تا فردا ظهرش،آب و مایعات و میوه ولی میخورم،غذا و اینجور چیزا نمیخورم،بعد ۱۲ دیگ غذا میخورم اونم خیلی زیاد نه،همین 

2810