2777
2789
عنوان

کیا رژیم لاغری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 75 پست
شما برو باشگاه اگه خودت راضی نیست رو‌ بعضی جاها با نظر مربی کار کن پرتر بشه آخه تناسب اندام قشنگه نه ...

بین دوتاش چاقی قشنگه ...خیلی حرف شنیدم از لاغریم ...اراده ندارم .نمیتونم رژیمی ک میدن انجام بدم ...فقط مونده بخدا معجزه کنه برام 

سلام دوستای خوبم .شما ک داری امضای بنده رو میخونی میشه ازت خواهش کنم‌😥برای خوشبختیم برام صلوات بفرستی انشالله ک صد برابرش ب زندگی خودتت برگرده ....خدایاااا تنها امیدم تویی میدونم ک نا امید از درگاهت برنمیگردم ب وقتش جوابو خواهی داد 😊....من اینو تجربه کردم ب چشم دیدم  کسی ک خونه پدرش خوشبخته خونه همسرشم خوشبخت میشه کسی ک با با هزاران بدبختی تو خونه پدرش دست پنجه نرم میکنه خونه همسرشم صد برابر بدتر میشه ...خدا زورش ب کسی برسه دیگ تمومه 💔💔💔💔💔خدایااااا مصلحتوووو شکرررر
اره من الان لاغر شدم خیلی لباسهای چسب و تنگ میپوشم حال میکنم

به به😍 خیلی حس خوبیه

من الان دیدم یکی از پالتوهام تنگه برام، خیلی جذبه و باهاش راحت نیستم به فکر رژیم افتادم 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بین دوتاش چاقی قشنگه ...خیلی حرف شنیدم از لاغریم ...اراده ندارم .نمیتونم رژیمی ک میدن انجام بدم ...ف ...

وا مگه چند کیلویی عزیزم 

این همه آدم میرن زیر تیغ عمل تا لاغر بشن شما اعتماد به نفس نداری عزیزم 

2805
به به😍 خیلی حس خوبیهمن الان دیدم یکی از پالتوهام تنگه برام، خیلی جذبه و باهاش راحت نیستم به فکر رژی ...

من گالری شماری11کیلو کم کردم 

هفته ای یک کیلو

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من گالری شماری11کیلو کم کردم هفته ای یک کیلو

خیلی خوب کم‌کردی هفته ای یک کیلو نه کمه نه زیاد که ضرر داشته باشه

برنامه خاصی نصب کردی برای کالری شماری ؟

میشه کامل توضیح بدید ،تو هشت ساعت چی میخوری؟؟

اره گلم واسه اون دوستمون گفتم ببین تواون ساعتی که ازادی میتونی غذاهای مورد علاقت بدون چربی وقند بپزی بخوری چون اگه پرهیز کنی بدنت میره توقحطی وبعد مدتی ازرژیم زده میشی وبعدش ولع خوردن میاد سراغت هرچی کم کردی برمیگرده وشایدم بیشتر پس غذاهای‌مورد علاقت حذف نکن فقط سرخ کردنی ها باقند مصنوعی ونوشابه واگه اهل فست فودی هردوهفته یکبار ب خودت تشویقی بده یه فست فودبخوری وبعدش باید کنار این رژیم پیاده روی تند نرمش خونگی یارقصم داشته باشی زود نتیجه میگیری

بهترین رژیم فستینگ ۱۶/۸عاااالیه من دوماه بدون سخت گیری ۱۲ کیلو کم کردم الان یک ماه ول کردم وزنم ثاب ...

سلام،عزیزم میشه لطفاً در مورد رژیم فستینگ توضیح بدی؟دکتر این رژیم رو بهت داده یا از اینترنت سرچ کردی؟

2810