2777
2789
پوست شیر ، سقوط ، همگناه، الان بازنده ، در انتهای شب عاشقانه رو هم دوست داشتم .

ب نظرت بچرو کی برده؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
سقوط بهتره یاداریوش؟

داريوش یه قسمتش دیدم جذبم نکرد ولی سقوط عالی 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جیران خاتون‌ زخم‌کاری در انتهای شب پوست شیر داریوش‌ قطب شمال سقوط حیثیت گمشده از همه بدتر گناه فرشته

کدومش بهتره ببینم 

بین خاتون وسقوط و در انتهای شب 

کدوم بهتره 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع
ب نظرت بچرو کی برده؟

قسمت جدیدش رو ندیدم ولی دیشب یه تحلیل توی یوتیوب دیدم میگفت که آوا قطعا دست داره به نظرم بابا هم مهره سیاه هست . شوهر ونوس هم هست

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بازنده قشنگه؟

من خیلی خوشم اومد البته یه عده از فضای فیلم خوششون نمیاد چون یکم بی روح و تاریک هست ولی بازی پلیس علیرضا کمالی فوق العاده هست

قسمت جدیدش رو ندیدم ولی دیشب یه تحلیل توی یوتیوب دیدم میگفت که آوا قطعا دست داره به نظرم بابا هم مهر ...

ب نظرم هر چی هس تهش ب پول ونوس ربط داره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ب نظرم هر چی هس تهش ب پول ونوس ربط داره

خب آره دیگه مگه ندیدی زنگ زد به کاوه گفت فرق من و تو این که تو یه مادر خانم پولدار داری البته ونوسم شوهر رو کشت همه اموالش کشید بالا پلیس بفهم ونوس هم دستگیر میکنن

خب آره دیگه مگه ندیدی زنگ زد به کاوه گفت فرق من و تو این که تو یه مادر خانم پولدار داری البته ونوسم ...

من تا قسمت دوم یاسوم بیشتر ندیدم 

باید دان کنم

چقد از زن همسایه‌ بدم میاد

زنیکه چندش

من تا قسمت دوم یاسوم بیشتر ندیدم باید دان کنمچقد از زن همسایه‌ بدم میادزنیکه چندش

منم خیلی بدم میادازش

کدومش بهتره ببینم بین خاتون وسقوط و در انتهای شب کدوم بهتره

سقوط رو‌ببین ولی یکم اعصاب خورد کنه

۸ ۹ قسمته زود تموم میشه

ولی خاتون دو فصله 

در انتهای شب هم ببین 

من خودم قابلیت تموم کردن یه فیلم در یک‌روز رو دارم 😀

یاغی و رهایم کن هم خیلی قشنگن

2810