2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی ابروریزی کردم😭

142 بازدید | 12 پست

جلوی در کلاس وایساده بودم همه هم کلاسام تو بودن در کلاسم باز بود یه پسری اومد ازم پرسید کلاس ۱۳۰۸ کجاست بالاست منم یکم مکث کردم بعد اینکه دو هزاریم افتاد همراه با یه چشمک🤦‍♀️ به پسره گفتم اره اره ...بعد این حرکتمو بچه ها دیدن 😭 به خدا از قصد نکردم هر وقت میخوام موضوعی رو تایید کنم چشمک میزنم...بیچاره پسره هنگید یکم هاج و واج نگام کرد و رفت...دوستم انقدر بهم خندید گفت ابروت پیش بچه ها رفت الان میگن دختره کرم داره...الان ابروم رفت جدا؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردی تو😂😂

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
دقیقا سوتی دادم در حد لالیگا...یک روزه دارم از فکرش دیوونه میشم بدبختی همه دیدن

حالا عب نداره من از تو بدترم آبروم جلو همه رفته😢😂

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

خیلی گیج بازی دراوردم شبش نخوابیده بودم🥲

😂😂فدا سرت منم امروز کنار پسرا نشسته بودم اول خودم تنها بودما کنار دوستام جا نبود استاد پسرارو دونه دونه اورد کنارم نسوند🤣🤣

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨