تو نمیتونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:! دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾🦽!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
باورت میشه چند روز پیش خونه تکونی دست تنها انجام دادم بازم فایده نداره با بچه کوچیکهفتگی هم نمیشه خو ...
چرا نشه؟
مثلن هرروز که نیاز نیست دشوییو بشوری !
یا مثلن هودو هرروز که دستمال نمیکشن
اینارو تو هفته تمیز کن مثلن گردگیریو جارو برقیو تعداد دفعات بیشتری تو روزای هفته پخش کن یا مثلن ریخت و پاش بچه هارو هرروز میشه جمع کرد
تو نمیتونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:! دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾🦽!
ای بابا سخته ک چرا همه فشارا رو تو من خدایی کارای خونه کمک میکنم ولی الویت قرار نمیدم زبان درس میدی خوببرو در کنارش یک کارای دیگ. هم انجام بده درست رو ادام بده نزار زور بگنت دختر