2777
2789
عنوان

خدایا چرا کارا خونه تمومی نداره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همسنیم منم باید درس بخونم وگرن مامانم کار بهم میده اون خواهرم هم ک کار نمیکنه

من میخوام برا کنکور بخونم اصن نمیرسم با این وضع

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
میدونم حمام هر چن روز ی بار میشورمولی جارو هر روز اصن رعایت نمیکنن مثلا تخمه میخورن جم نمیکنن من بای ...

خب دیگه اینجا تخصیر خوده که رو دادی 

یه چندبار جمع نکن بفهمن دو از جون نوکرشون نیستی!

یکم سلیطه‌گی پیشه کن خواهر😐🤌🏽

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
خب دیگه اینجا تخصیر خوده که رو دادی یه چندبار جمع نکن بفهمن دو از جون نوکرشون نیستی!یکم سلیطه‌گی پیش ...

🙂

منم جه رشته ای من از صفر باید شروع کنم خوب نکن مگ مجبوری مامان من میگ میخوای درس بخونی کارا رو نکن خ ...

چی بگم

چرا دارهWbc

خب خوبه اندازش؟ چون چند روز بعد این آزمایش بچم عفونت گرف بستری شد تو بیمارستان گفتم گلبول سفیدش کمه باید دوباره آزمایش بده منم خیلی ذهنم درگیر بود این جواب نشون دکتر قبلا دادم ولی نمیدونسم سفید هم بوده توش یا ن اگ اون موقع خوب بوده جوابش پس بخاطر عفونت اومده گلبول سفید پایین

خب خوبه اندازش؟ چون چند روز بعد این آزمایش بچم عفونت گرف بستری شد تو بیمارستان گفتم گلبول سفیدش کمه ...

بچت چن سالشه