2777
2789
عنوان

تو مدرسه خیلی اذیتم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 45 پست
دلم نمی‌خواد سوسول نشون داده بشم

سوسول نیست

حداقل به مدیر بگو

اینا مشکل روانی دارن

حرفاشون ارزشی نداره

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خوب جوابشو میدم همه دخترای مدرسه دنبال اونم نمیدونم بخدا چی داره بچه طلاقه پیش مادرش زندگی می‌ک ...

طبیعیه همیشه همه دوران اینجور آدما بودن زمان ماام بوده تو کلاس

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
سوسول نیستحداقل به مدیر بگواینا مشکل روانی دارنحرفاشون ارزشی نداره

باشه عزیزم امروز عصر زنگ به مدیر میزنم 

حتی همین امروزم از مدرسه اخراجش کرده بودن

کاربری دست دو تا دوست 
طبیعیه همیشه همه دوران اینجور آدما بودن زمان ماام بوده تو کلاس

من خیلی دختر خوبیم از همه لحاظ 

همیشه سینگل بودم اونا اینقدرررررر رابطه داشتن آروم بودم توهین نمی‌کردم  ولی نمیتونم با کسی دوس بشم

کاربری دست دو تا دوست 
باشه عزیزم امروز عصر زنگ به مدیر میزنم حتی همین امروزم از مدرسه اخراجش کرده بودن

حضوری بگو

تایم غیر اداری به مدیر اینا زنگ نزن زشته

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

فکرنکن تو از اونا کمتری یا برعکس اونا بهترن،فقط مشکل روانی دارن درست تربیت نشدن محبت ندیدن. تمرکزت رو خودت باشه رو درست نذارم شکستت بدن با رفتارشون نشون بده برات مهم نیستن درس بخون نمره های عالی بگیر ببینن در حدت نیستن اصلا

من وقتی راهنمایی بودم یکی خیلی اذیتم میکرد ..هنوزم بعد سی سال توی ذهنمه چرا دندوناشو نریختم توی حلقش ..سعی کن نترسی و بهش رو ندی ..یه ضعف ازش پیدا کن و جلوش واستا ..دیدی کارساز نیست به مادرت بگو بیاد چپ و راستش کنه

من خیلی دختر خوبیم از همه لحاظ همیشه سینگل بودم اونا اینقدرررررر رابطه داشتن آروم بودم توهین نمی‌کرد ...

مشکلت اینه دختر خوبی هستی. خوب یعنی مظلوم معصوم تو این جامعه به درد نمیخوره باید از خودت دفاع کنی به وقتش فحشم بدی 

فکرنکن تو از اونا کمتری یا برعکس اونا بهترن،فقط مشکل روانی دارن درست تربیت نشدن محبت ندیدن. تمرکزت ر ...

من از لحاظ نمره از اونا خیلی بهترم  

از لحاظ چهره هم فک کنم بهترم 

از لحاظ خانواده که اون بچه طلاقه من خانوادم هیچ وقت برام کم نذاشتن

کاربری دست دو تا دوست 
باشه عزیزم امروز عصر زنگ به مدیر میزنم حتی همین امروزم از مدرسه اخراجش کرده بودن

به مدیر بگو من اومدم مدرسه درس بخونم اینا اذییت میکنن نمیذارن ، جلو مدیر مظلوم نمیایی کن ولی جلو اونا پررو باش حالشونو بگیر

من وقتی راهنمایی بودم یکی خیلی اذیتم میکرد ..هنوزم بعد سی سال توی ذهنمه چرا دندوناشو نریختم توی حلقش ...

ضعفش اینه بچه طلاقه سرپرستش مادرشه 

حس میکنم خیلی کونیه

کاربری دست دو تا دوست 
من از لحاظ نمره از اونا خیلی بهترم از لحاظ چهره هم فک کنم بهترم از لحاظ خانواده که اون بچه طلاقه من ...

خیلیم عالی آفرین👏🏻👏🏻 ماشاالله بهت 

به مدیر بگو من اومدم مدرسه درس بخونم اینا اذییت میکنن نمیذارن ، جلو مدیر مظلوم نمیایی کن ولی جلو اون ...

زنگ بزنم بهش 

یا حضوری بگم ؟ 

حضوری همیشه وقت نداره

کاربری دست دو تا دوست 
2810