2777
2789
عنوان

تو مدرسه خیلی اذیتم میکنن

367 بازدید | 45 پست

از وقتی اومدم تو این مدرسه خیلی دارم اذیت میشم 

پارسال یه شهر دیگه بودم ولی تو شهرستان زندگی میکنیم و خیلی از هم کلاسی هامو. میشناسم یه اکیپ سه نفره هست خیلی از وقتی اومدم اذیتم میکنن تو مدرسه بهم میخندن سوژم میکنن  چند وقت پیش دیدم دخترا دارن بهشون میگن چرا مسخرش میکنین گناه داره و اینا 

امروز یکی از اون دخترا از تو مدرسه اخراجش کردن زنگ تفریح تو کلاس نشسته بودم. دیدم اومد گفت رو صندلی من نشستی گم شو بیرون. گفتم میخواستم برم بیرون ولی حالا که گفتی میشینم همینجا اون گفت ببین هر وقت من تو رو میبینم حالم از قیافت به هم میخوره  فقط بخاطر رفیقام حرفی بهت نمی‌زنم دلم برات میسوزه همه دخترای کلاس حالشون ازت بهم میخوره از بس کسخلی حتی کسی حاضر نمیشه باهات دوست بشه  منم گفت نه اینکه من کشته مردم قیافه سیاه سوخته تو ام. تو هم الان اخراجی و نمیتونی بیای سر کلاس   باز دوباره اومد گفت بیچاره هیچکس حاضر نیست باهاش دوست شه رفتم بیرون باز دوباره دیدم رو به رومه خیلی داره اعصابمو خورد می‌کنه نمیتونم تحمل کنم 

کاربری دست دو تا دوست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مدیر وناظم بگو

مادرتم بیار

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

عزیزم منم درونگرا بودم دوست زیادی نداشتم 

نمی‌تونستم ارتباط بگیرم 

ولی تو سعی خودتو بکن باهاشون گرم بگیری 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

چقدر مثل دوستمی..اونم یه اکیپ اذیتش میکنن برای صداش که یکم کلفته توهم منتظر نباش هرچی از دهنت در اومد بهشون بگو

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

چون آرومی سلیطه باش نذار بهت توهین کنن.

منم خوب جوابشو میدم همه دخترای مدرسه دنبال اونم نمیدونم بخدا چی داره بچه طلاقه  پیش مادرش زندگی می‌کنه درآمدش هم فقط از یه مغازست

کاربری دست دو تا دوست 
2810