2777
2789
بگردم براتحق داری کاملا. من میگم شما که انقدر ماهی به خاطر بچه هات موندی یه کار کن روح و روان بچه ها ...

عزیزم حرف هات بهم چ انرژیه خوبی داد🥰🥰

همه سعیمو میکنم ولی شوهرم اصلا براشمهم نیست جلو بچه ها دعوا راه میندازه منو میزنه فحش میده تازه اونارم قاطیه دعوا میکنه باهاشون مثلا درد دل میکنه ک مادرتون خرابه و..... 😔😔😔

عزیزم حرف هات بهم چ انرژیه خوبی داد🥰🥰همه سعیمو میکنم ولی شوهرم اصلا براشمهم نیست جلو بچه ها دعوا ر ...

وای خدا لعنت کنه ۷ جد و آبادشو. چقدر بی شرفه. عزیزم حرفی میزنه چیزی نگو تحمل کن. خسانتاشو محل نده. به روت نیار.به درک هر غلطی میخواد بکنه. اگه باهاش بحث نکنی اونم لال میشه دعوا راه نمیندازه. زندگیتو کن. این قاطی کنه یهو از خونه دور از جون میندازتت بیرون طلاقت میده.تحمل کن بشین زندگی خودتو کن.فکر کن مرده نیست.همش با بچه هات برو تفریح دل خودتم شاد میشه خودتم کم کم روحیه ات عوض میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خیانت دیدم بچمم نزدیک سه سالشه بارداری ناخواسته بود با خودخواهی تمام بدنیا آوردمش اشتباه من ...

دقیقا منم همین فکر میکنم اون بچه نیاز به حامی داره مکان اروم میخواد برا زندگی 

2805
اسی شما وقتی نو عروس بودی سال ۱۴۰۱ شوهرت اخلاق نداشت دست روت بلند کرد موهاتو کشید اون موقع هم تفاهم ...

نه عزیزم من اون نیستم اشتباه میکنی... اتفاقا شوهرم اصلا ادمی نبوده ک بخواد بزنه...

دقیقاااذاتشون خرابه. شما هم خوب فکراتو بکن احساسی تصمیم نگیر. چند ماهته؟ مشاوره میتونی بری؟

احساسی نیس... منطقی م.. چهار ماهمه... اگ بچه منه بچه اونم هست.. درسته درد من میکشم ولی منم دیگه نمیخوام 

هدفم همینه... گناه هرچقد بزرگ مثل خیانت بزرگ نیس.. اگه خیانت بزرگ نیس ک خیانت کنم بچه رو نندازم؟؟؟

چرا حتما باید گناه کنی؟

مگه ذات تو مثل شوهرته؟

وگرنه فرق تو با اون چیه

کسی ک یه آدم رو بکشه انگار یه نسل رو کشته چون اون بچه قراره بزرگ بشه و برای خودش بچه هایی داشته باشه و همینطور این روند ادامه داره با قتل یه نفر فرصت زندگی رو از به نسل میگیری عزیزم این گناه کمی نیست

احساسی نیس... منطقی م.. چهار ماهمه... اگ بچه منه بچه اونم هست.. درسته درد من میکشم ولی منم دیگه نمیخ ...

ان شالله هرچی خیره بشه.منظورم اینه تو عصبانیت تصمیم نگیر یه وقت خدایی نکرده پشیمون بشی. یه دوتا مشاوره برو

چجوری فهمیدی

در چه حد بوده

بار اولش بوده

عذرخاهی کرد به غلط کردن افتاد