غلط میکنن خیانت کنن مگه بچه فقط برای زنه که تو دوران بارداری همسرشون خیانت کنن بچه برای هر دو هست پس بایدبخاطر بچه مردم از یه سری نیازاش دست بکشه نه بره خیانت کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی دلم برای همجنسای خودم میسوزه،ی مشت نر عقده ای هول کاش از ازل نبودت هرکدومشون بنحوی ی جای کارشون میلنگه
اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
ذاتش خرابه. طلاق عاطفی بگیر. حتما ۱۰۰ تا مریضی هم از هرزه ها گرفته یا بعدا میگیره. واسه خودت با بچه هات زندگی کن. برو باشگاه برو کلاس. دوست پیدا کن هر روز برید پارک پاساژ. سفر برو بچه هات. فکر کن همخونته همین. ندیدش بگیر. اگه میتونی هم شاغل شو اگه بچه ها بزرگ شدن. باسن لق شوهرت
اره موندمحالم ک چجور بگم نمیتونم جدا شم بخاطر بچه ها خودکشیم ک گناهه شاید خنده دار باشه ولی اسراعیل ...
الهی عزیزم انشالله که حالت خوب بشه و روی خوب و خوش زندگیو ببینی
حق داری کاملا. من میگم شما که انقدر ماهی به خاطر بچه هات موندی یه کار کن روح و روان بچه ها سالم بمونه. باید تظاهر به شادی کنی. مجبوری به خاطر بچه ها همش بری تفریح. بچه ها به مامان شاد نیاز دارن نه مامانی که همش غم داره.توی آیندشون تاثیر خیلی خیلی بد میذاره ها. بعدا هم همون بچه ها میگن میخواستی بری چرا روح و روان مارو بهم ریختی