2777
2789
اغلب مردا توی بارداری خیانت میکنن

غلط میکنن خیانت کنن مگه بچه فقط برای زنه که تو دوران بارداری همسرشون خیانت کنن بچه برای هر دو هست پس بایدبخاطر بچه مردم از یه سری نیازاش دست بکشه نه بره خیانت کنه 

چرا تو این جامعه حق هر غلطی به مردا داده شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی چیکار میتونم یکنم وقتی پشتوانه ندارم جدا شمم طاقت دوری بچه هامو ندارم هر روز و شب دعوا داریم

ن خب، بدون پشتوانه واز اون مهمترررر بچه ها دست زنارو میبنده، نمیزاره کاری بکنن

من خیانت ندیدم اما حال روز زندگیم انچان تعریفی نیست

خیلی دلم برای همجنسای خودم میسوزه،ی مشت نر عقده ای هول کاش از ازل نبودت هرکدومشون بنحوی ی جای کارشون میلنگه

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
2805
انشاالله ک نبینی

موندی باهاش؟الان حالت چطوره؟

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
توهر سه بارداریمم خیانت دیدم

ذاتش خرابه‌. طلاق عاطفی بگیر. حتما ۱۰۰ تا مریضی هم از هرزه ها گرفته یا بعدا میگیره. واسه خودت با بچه هات زندگی کن. برو باشگاه برو کلاس. دوست پیدا کن هر روز برید پارک پاساژ. سفر برو بچه هات. فکر کن همخونته همین. ندیدش بگیر. اگه میتونی هم شاغل شو اگه بچه ها بزرگ شدن. باسن لق شوهرت

موندی باهاش؟الان حالت چطوره؟

اره موندم

حالم ک چجور بگم نمیتونم جدا شم بخاطر بچه ها خودکشیم ک گناهه شاید خنده دار باشه ولی اسراعیل ک موشک میزداز ته دلم  آرزو میکردم کاش یکیش بخوره تو خونه ما تموم شه این زندگیه کثیف وآزار دهنده

اره موندمحالم ک چجور بگم نمیتونم جدا شم بخاطر بچه ها خودکشیم ک گناهه شاید خنده دار باشه ولی اسراعیل ...

الهی عزیزم انشالله که حالت خوب بشه و روی خوب و خوش زندگیو ببینی

فکر میکنی راحته بگی نگی همون تو طلاق عاطفیم نمیدونی چقدرررر سخته 😔😔

بگردم برات

حق داری کاملا. من میگم شما که انقدر ماهی به خاطر بچه هات موندی یه کار کن روح و روان بچه ها سالم بمونه. باید تظاهر به شادی کنی. مجبوری به خاطر بچه ها همش بری تفریح. بچه ها به مامان شاد نیاز دارن نه مامانی که همش غم داره.‌توی آیندشون تاثیر خیلی خیلی بد میذاره ها. بعدا هم همون بچه ها میگن میخواستی بری چرا روح و روان مارو بهم ریختی

تلاشتو بکن.‌شما توانایی

2810