2777
2789
عنوان

شوهرم مجبورم کرده مهریه ببخشم تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 89 پست
114سکه میدونی چقدر میشه؟ماشیین هم که به نامت دیگه از چی میترسی.

چقدره

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ماشین و حکم توقیف میگیری از زیر پاش میکشن بیرون برای جهازت هم حکم میگیری میری از خانه عوضیش جمهع میک ...

ماین توقیف هم بزنم 

این آشغال میره میذارتش یه جای دور که من نفهمم هیچوقت هم ازش استفاده نمیکنه   کا بتونم ماشین رو بعد پیدا کنم  

میگه دست خودش بوده و خبر نداره  

بعد چجوری پیداش کنم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
برو خونه بابات بشین مهریه ات هم بذار اجرا کاری که من کردم را نکن مهریه حقتت من مهریه بخشیدم بعد تو د ...

اینم فک کنم قصدش همینه

ماین توقیف هم بزنم این آشغال میره میذارتش یه جای دور که من نفهمم هیچوقت هم ازش استفاده نمیکنه کا ب ...

ببین فکر میکنی چند وقت میتونه قایم کنه

ماشینی که حکمم توقیف داشته باشه را اگه کسی نگه داره تو خونش مجرم حساب میشه 

پارکینگ ها هم قبولش نمیکنند 

شما برو دنبال کارت اگه نشد بعد بیا ناراحتی کن 

امدی و مهرت و بخشیدی و ماشین و برد قایم کرد چی؟؟؟

ماشین چیه؟

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
خودت چی فکر میکنی؟😡چرا باید مهریت رو ببخشی؟قوی باش و شجاع اگه گفت آبرو ریزی میکنم بگو به درک من حقم ...

اره 

ممنون از همتون که راهنمایی کردین

نمیبخشم 

2810