2777
2789
عنوان

شوهرم مجبورم کرده مهریه ببخشم تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 89 پست

برو خونه بابات بشین مهریه ات هم بذار اجرا کاری که من کردم را نکن مهریه حقتت من مهریه بخشیدم بعد تو دعوا گفت برو خونه بابات گفتم برم خونه پسایلمو جمع کنم گفت هیچی نداری تو خونه ی من توجه کن خونه ی من چند دست لباس میریزم برات تو کارتون میفرستم گفتم اونارو هم نمیخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون میخواد بدون هیچی ترو از سر خودش باز کنه

از خونه تکون نخور که بگه رفته عدم تمکین بزنه برات

ب خانوادت بگو ببین نمیتونن با یه وکیل صحبت کنن قانونی پیگیر بشی؟ مهریه رو بزاری اجرا

دنبالم نیا اسیرم میشی  
2805

خودت چی فکر میکنی؟😡

چرا باید مهریت رو ببخشی؟

قوی باش و شجاع 

اگه گفت آبرو ریزی میکنم بگو به درک 

من حقم رو میخام 

اصلا نترس خدا پشتته هواتو داره

قشنگ حقت رو بگیر

نزار بهت ظلم بشه

خدارو وکیل خودت قرار بده و محکم باش و ار حقت دفاع کن

محکم بااااااش

الان پرسیدن داره ؟

با خانوادت برو دادگاه هم نفقه هم مهربه رو اجرا بزار 

بعدشم هر چی وسایل داری سوار ماشین کن ببر خونه بابات و ماشینتم شکایت کن ازش بگیر 

چرا انقدر مظلوم بازی در میاری که اینجوری اذیتت کنه 

دختر سندو بردار و برو دیگه ماشینم به اسمته مهریتو بزار اجرا

ماشینو میبره یه جای دور قائم میکنه هیچوقت بهم نمیده 

میگه دست خودش بوده 

هر کاری کنم دیگه پیداش نمیکنم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

چه تضمینی هست مهریه رو ببخشی بعدش نزنه زیرش نگه طلاق نمیگیره؟

حداقل در مقابلش حق طلاق بلاعزل بگیر 

با یه وکیل مشورت کن

تو سایت دادراه هم میتونی سوالتون ثبت کنی وکیل‌ها جواب میدن ولی ممکنه چند روز طول بکشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ماشینو میبره یه جای دور قائم میکنه هیچوقت بهم نمیده میگه دست خودش بوده هر کاری کنم دیگه پیداش نمیکنم

بابا تو سند و بردار ببر مهرتم بزار اجرا شکایت کن بگو اخرین بار اومده ازم سوییچو بزور گرفته ماشینمو دزدیده چه بده چه نده تحت فشار قرارش بده 

2810