2777
2789
عنوان

شوهرم مجبورم کرده مهریه ببخشم تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 89 پست

با خانواده ت مشورت کن

از کجا معلوم مهریه رو بخشدی طلاقت داد؟

نه پول داره نه اخلاق واقعا یه پک کامله

بگو تو بخر تو خوب باش من هم غذا میذارم هم خونه تمیز میکنم

عزیزم کارای خونه رو بخاطر خودت همیشه انجام بده و بهترین غذا رو بذار بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمیدونم این عقلت کجاس چرا میترسی برو مهریتو بذار اجرا تمام چرا میگه ب خونه زندگی نمیرسی واقعا نمیرسی ...

اصلن از دیروز نمیزاره پام از خونه بزارم بیرون 

گیر داده اول تکلیف منو روشن کن 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

الن واقعا

منتظری بگیم ببخشی یا ن؟

اون بد اخلاقه اون سو استفاده گره اون خیانتکاره تو مهریه ببخشی

بگو مهریه میخام و میرم خونه بابام

مگه دیوونه ای ب حرفش گوش بدی

کوری کچلی 

بعدش حتی اگ خانوادت هامیت نیستن باز جوری نشون بده ک میخای بری بزار بترسه بگو مهریه ام و بده منم میام هرجا تو بگی 

معلومه خیلی وابسته به مالشه .

این اول و آخر میره یا با طلاق یا با خیانت و یا با اعتیاد و تو تنها میمونی .

پس مهریتو بگیر ازش پرایدشو میگیرن بقیشم قسط بندی میکنن. 

بهش بگو اکه سر وقت ندی میام در خونتون ابرو ریزی میکنم تو روستا حالتو میگریم

یا فاطمه زهرا#

دیوونه شدی؟ چه دوقورت و نیمشم باقیه خیانت میکنه میخواد مفتی ام طلاق بده؟ سردیش نکنه یوقت مگه تو دسمال کاغذی چیزی هستی؟ عمر و زندگیتو به باد سخره گرفته جوونی و عمرتو می‌تونه برگردونه؟ هروقت برگردوند اونموقع مهریه رو ببخش بگو نه خانی اومده نه خانی رفته از صفر شروع میکنم ولی میدونی که نه اون میتونه عمر به باد رفتتو برگردونه نه تو میتونی از صفر شروع کنی 

چرا بجای بخشش مهریه راه اجرای مهریه رو پیش نمی‌گیری؟ تازه وقتی خودش ب طلاق راضیه مجبوره مهریه بده تا از شرت راحت شه

نمیزاره از خونه پام بیرون بذارم دیگه بعد داعموان میگ تکلیف منو روشن کن هیچ جا نمیری ن کار ن درس ن کل ...

اگه ماشین به اسمت هست که هیچ غلطی نمیتونه بکنه برای جهیزیه هم اگر فاکتور یا فیلمی داشته باشی که ثابت کنی جهیزیه خودته بازم هیچ غلطی نمیتونه بکنه چون دادگاه بهت نامه میده با مامور میری میاری جهیزیت رو 

مهریه هم اگر عندالمطالبه هست زود بزار اجرا و جلوی اموالش رو بگیر تا انتقال نداده 

از تهدید کردن هاش فیلم بگیر و صدا ضبط کن و اگر دست روت بلند کرد زود برو پزشکی قانونی 

نمیزاره از خونه پام بیرون بذارم دیگه بعد داعموان میگ تکلیف منو روشن کن هیچ جا نمیری ن کار ن درس ن کل ...

ماشین و حکم توقیف میگیری از زیر پاش میکشن بیرون 

برای جهازت هم حکم میگیری میری از خانه عوضیش جمهع میکنی میاری 

مهر و بزر اجراوطلاق بگیر 

خواستی مهریه ببخشی فقط در قال طلاق دادن به

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
2810